Suzuki gs500 Zduńska Wola WARTO ??
• Strona 1 z 1
Suzuki gs500 Zduńska Wola WARTO ??
Cześć szukam ładnego gs-a pod siebie, znalazłem ostatnio na allegro takiego: http://otomoto.pl/suzuki-gs-500-gs500-e ... 31085.html co o nim myślicie ?? A może ktoś już go oglądał, Niby na zdjęciach wygląda ładnie.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
- guzik1244
- Świeżak
No trochę ciężko uwierzyć, żeby motocykl tak tani w eksploatacji miał przjechane 27 tys przez dwadzieścia lat, więc bardzo możliwe, że kręcony. Cena uzależniona pewnie od wieku moto, ale stanu technicznego za bardzo po zdjęciach Ci nikt nie oceni, jeśli wiek Ci nie przeszkadza to jechać i oglądać czy to się toczy
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
W motocyklach za 3-5 tys nie ważny jest wiek oraz ilość przejechanych km, liczy się faktyczny stan wizualny jak i techniczny. Prezentowany GS wygląda bardzo dobrze, prawdopodobnie był malowany ponieważ tylne plastiki w 1992 roku miały inne naklejki. Nie zmienia to faktu, że może być to ciekawa oferta, ze zdjęć trudno coś więcej powiedzieć. Pozdro
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Każy jeden motocykl nający na liczniku niecałe 30tyśkm przebiegu był kręcony.
W Polsce nie przejdzie motocykl który ma na liczniku więcej.
Popatrzcie na allegro 90% sprzętów ma ponizęj tej granicy, nawet jeżeli są to motocykl 20 letnie.
Przebieg i cena do negocjacji
Popatrzcie na allegro 90% sprzętów ma ponizęj tej granicy, nawet jeżeli są to motocykl 20 letnie.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Racja każdy jeden jest kręcony, fincher oglądał przecież wszystkie motocykle w tym kraju i zna historię każdej sztuki z osobna -.-'
Oganij tą gs'kę i daj znać jak to się toczy
Oganij tą gs'kę i daj znać jak to się toczy
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
fincher napisał(a):Każy jeden motocykl nający na liczniku niecałe 30tyśkm przebiegu był kręcony.
Mam GPZ 500 i w tym sezonie przejechałem 1500km. Także niekoniecznie
-
zciwo - Świeżak
Witam.!
Mam pytanko a propos tej Zduńskiej Woli.
Byłeś może kolego oglądać tam motocykl.?
Zauważyłem, że ten sprzedawca wystawia często Suzuki Gs 500 z niskim przebiegiem, bardzo dobrym stanem wizualnym, w dodatku sprowadzone z Niemiec i za bardzo atrakcyjną cenę.
Zastanawiam sie nad tym, żeby sie tam wybrać z tym, że mam dość daleko do tej zduńskiej woli. I chciałbym najpierw zasięgnąć troche języka o tym czy w ogóle warto sie tam wybierać.
Mam pytanko a propos tej Zduńskiej Woli.
Byłeś może kolego oglądać tam motocykl.?
Zauważyłem, że ten sprzedawca wystawia często Suzuki Gs 500 z niskim przebiegiem, bardzo dobrym stanem wizualnym, w dodatku sprowadzone z Niemiec i za bardzo atrakcyjną cenę.
Zastanawiam sie nad tym, żeby sie tam wybrać z tym, że mam dość daleko do tej zduńskiej woli. I chciałbym najpierw zasięgnąć troche języka o tym czy w ogóle warto sie tam wybierać.
- Patryk96
- Świeżak
Znalazłem już odpowiedź na moje pytanie.
Jeśli kogoś również nurtuje pytanie czy warto tam jechać odsyłam tutaj
http://www.forum.gs500.pl/viewtopic.php ... F1ska+wola
Szukam i szukam Gs'y i nie umiem znaleźć. ;/ W Polsce kupno motocykla tej kategorii to trudna sprawa ( sprawnego motocykla ). Chyba trzeba będzie się pofatygować po motocykl do naszych zachodnich sąsiadów.
pozdrawiam.!
Jeśli kogoś również nurtuje pytanie czy warto tam jechać odsyłam tutaj
http://www.forum.gs500.pl/viewtopic.php ... F1ska+wola
Szukam i szukam Gs'y i nie umiem znaleźć. ;/ W Polsce kupno motocykla tej kategorii to trudna sprawa ( sprawnego motocykla ). Chyba trzeba będzie się pofatygować po motocykl do naszych zachodnich sąsiadów.
pozdrawiam.!
Ostatnio edytowano 6/2/2013, 16:08 przez Patryk96, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- Patryk96
- Świeżak
fincher napisał(a):Każy jeden motocykl nający na liczniku niecałe 30tyśkm przebiegu był kręcony.
Prosze Cie nie gadaj takich bzdur. Nie kazdy w sezonie robi po 8-10 tysi.
Mam kolege co w sezonie robi max 3k swoim Fazerem 600 2003 , wyjedzie aby w niedziele zrobi 200 klm i wrac do domu wiec nie **** takich bzdur.
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
Racja trafiają się ludzie którzy trzymają motocykle tylko dla oka i mało na nich jeżdżą.
Ale to jest malutki odsetek i nie wiadomo dlaczego każdy wierzy w to że przy zakupie motocykla akurat trafi na takiego niedzielnego ridera.
Prawda jest taka że tanie w eksploatacji 500 jeżdżą i jeżdżą na okrągło.
Dlatego widząc przebieg 20-30kkm z miejsca możemy pytać o ile i kiedy był kręcony.
Nie mówiąc już o krajach typu Anglia czy Włochy gdzie jednośladem jeździ się 365dni w roku.
Ale to jest malutki odsetek i nie wiadomo dlaczego każdy wierzy w to że przy zakupie motocykla akurat trafi na takiego niedzielnego ridera.
Prawda jest taka że tanie w eksploatacji 500 jeżdżą i jeżdżą na okrągło.
Dlatego widząc przebieg 20-30kkm z miejsca możemy pytać o ile i kiedy był kręcony.
Nie mówiąc już o krajach typu Anglia czy Włochy gdzie jednośladem jeździ się 365dni w roku.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
MANIAK. napisał(a):fincher napisał(a):Każy jeden motocykl nający na liczniku niecałe 30tyśkm przebiegu był kręcony.
Prosze Cie nie gadaj takich bzdur. Nie kazdy w sezonie robi po 8-10 tysi.
Mam kolege co w sezonie robi max 3k swoim Fazerem 600 2003 , wyjedzie aby w niedziele zrobi 200 klm i wrac do domu wiec nie **** takich bzdur.
jeśli ma fazera z 2003 i robi 3k w sezonie to juz ma 30k,a co z maszyną z rocznika 93? jeszcze z czasów kiedy paliwo kosztowało 2.5? nie realne ze by był tak niski przebieg, no chyba ze właściciel padł na zawał a moto stało 10 lat w stodole.
-
o5lgratis - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość