Naprawa Uszczelniaczy Pompy Wody Yamaha wr 450
• Strona 1 z 1
Naprawa Uszczelniaczy Pompy Wody Yamaha wr 450
Witam wszystkich... Pisze na forum odnośnie naprawy uszczelniaczy pompy wody w Yamaha wr 450f.. Wymieniłem dwa uszczelniacze na wałku, olejowy i wodny... skręcając wszystko nie sprawdziłem w którą stronę kreci się pompa wody... byłem przekonany że w tym samym kierunku co wskazówki zegara a co za tym idzie wirnik pompy powinien samoczynnie się dokręcać ale okazało się że kreci się w przeciwną stronę do wskazówek zegara... Zastanawiam Się czy Wirnik się nie odkręci...? może powinienem śrubę posmarować specjalnym klejem?
Czy nie powinno sie samo odkręcić?? Jak uważacie? Czekam na porady z góry dziękuje..
Czy nie powinno sie samo odkręcić?? Jak uważacie? Czekam na porady z góry dziękuje..

- TomekWR450F
- Świeżak
sprawdź co mówi o tym serwisówka. jeżeli zaleca użycie kleju to lepiej zajrzeć tam znów i go dać. jak nic nie ma o tym to bym sie za mocno nie martwił o ile z odpowiednim momentem dokręciłeś. - pamietaj na przyszłosc że bez serwisówki nie ma co sie zabierac do robót jak nei jestes pewien czegos
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości