Podpięcie przewodów w FZR 600 Kocie oczy
• Strona 1 z 1
Podpięcie przewodów w FZR 600 Kocie oczy
Witam wszystkich mam taki problem i nie mogę znaleźć rozwiązania w manualu ani w google.
Chciałbym zapytać gdzie podlączyć :
1. Przewód który idzie od króćca 1 z 4 nie jest zaślepiony i jest to jakiś przelew czy coś ? Tylko że on zasysa powietrze gdzie go podpiąć ?
2. W boku airboxa na dole wystaje taka rureczka jest to odprowadzenie wody ? U mnie nie było nic pod to podpięte
3. W baku mam 3 wyjścia, 1 to odpowietrznik i ma luźno przewód wisieć od niego ? 2 to paliwowy i on idzie do gaźników. A 3 taki mały obok 2, co pod niego podpiąć ?
Szukałem już nie znalazłem, bardzo proszę o odpowiedz.
Motor to Yamaha fzr 600 kocie oczy
Chciałbym zapytać gdzie podlączyć :
1. Przewód który idzie od króćca 1 z 4 nie jest zaślepiony i jest to jakiś przelew czy coś ? Tylko że on zasysa powietrze gdzie go podpiąć ?
2. W boku airboxa na dole wystaje taka rureczka jest to odprowadzenie wody ? U mnie nie było nic pod to podpięte
3. W baku mam 3 wyjścia, 1 to odpowietrznik i ma luźno przewód wisieć od niego ? 2 to paliwowy i on idzie do gaźników. A 3 taki mały obok 2, co pod niego podpiąć ?
Szukałem już nie znalazłem, bardzo proszę o odpowiedz.
Motor to Yamaha fzr 600 kocie oczy
- Koryc1991
- Świeżak
????
Witam od 1 podłacz do tego cienkiego wyjscia z kranika a 4 zaślep śrubko i bedzie OK
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
??
Nie wiem czy ja pisze z dwoma osobami? Zrób zdjecie o co Ci chodzi bo ja juz nie wiem czy rozróżniasz kranik pompke i co tam za maniane tworzysz
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
Mam pompke paliwa, od niej wychodzi 2 wyjścia tak jak tu http://moto.allegro.pl/yamaha-yzf600r-y ... 11021.html jeden idzie mi do gaźników a drugi ?
- Koryc1991
- Świeżak
No chyba logiczne ze do kranika czy do zbiornika bo skąds to paliwo ta pompa musi brać.Raz piszesz o króćcach za chwile nie wiadomo o czym
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości