Modul do biegówki 50cmm a skutera 50cmm
• Strona 1 z 1
Modul do biegówki 50cmm a skutera 50cmm
Witam , dziś wsadziłem rozblokowany moduł z ogara (biegowy) do skutera Zumico i nie dało efektu . Kolega z tym modułem na motorze biegowym jedzie 90km/h ja z tym samym modułem 60km/h . Wiecie może czy to jest róznica jaki moduł ? ...
Czy trzeba kupić moduł do automata czy jak .
Z góry dziękuje .
Czy trzeba kupić moduł do automata czy jak .
Z góry dziękuje .
- Sushi
- Świeżak
ja też robiłem taką zamiane z kumplem (miałem ogara, on też miał chinczyka 4t skuter) zamienilismy i nie było czuć żadnych zmian.
ten skuter jest najprawdopodobniej odblokowany, lecz na tyle zajechany lub zle wyregulowany, ze wiecej nie daje rady:)
ten skuter jest najprawdopodobniej odblokowany, lecz na tyle zajechany lub zle wyregulowany, ze wiecej nie daje rady:)
- michau_ek
- Świeżak
Jeżeli wsadziłeś moduł od ogara i normalnie zapala bez żadnych zmian itp. To możliwą przyczyną może być również źle podpięty moduł ale to raczej odpada wyreguluj skuterka i sprawdź wtedy efekty
Ps: Co ma wspólnego złe dotarcie do modułu jeżeli był dobrze docierany to powinny być efekty

Ps: Co ma wspólnego złe dotarcie do modułu jeżeli był dobrze docierany to powinny być efekty

- MaTT17
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości