Pierwszy jednoślad.
• Strona 1 z 1
Pierwszy jednoślad.
Nie jestem pewien czy piszę to w odpowiednim dziale (i na odpowiednim forum), więc z góry przepraszam za pomyłkę. Chciałem się tylko zapytać jaki kupić pierwszy jednoślad. Oczywiście szukałem paru kandydatów, po opiniach, wyglądzie i oczywiście osiągach a teraz chcę się upewnić że mój wybór będzie słuszny, i że się na nim nie zawiodę. Proszę o wybór w ankiecie i ewentualne wypowiedzenie się. Niestety nie jestem pełnoletni i nie będę miał 18-stu lat w dniu wejścia Prawa AM więc interesują mnie głównie 50ccm.
- VerseR
- Świeżak
Napisz cos więcej jaka kwota, do czego ma ten motorower służyć bardziej do jazdy po asfalcie czy po drogach polnych. Nie ma sensu taka ankieta bo walka będzie się toczyła między Aprilia RS, Yamaha DT 50, Yamaha TZR 50, CPI SM 50. A one różnią się jedynie wyglądem a lekkimi zmianami silnika których nawet nie odczujesz. My nie wiem czy bardziej podobają ci się motory typu enduro czy motory typu ścigacz podejmij sam tą decyzję.
- shake27
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości