Jaki kask?
• Strona 1 z 1
Jaki kask?
Witam który kask jest lepszy?http://allegro.pl/kask-off-road-fly-racing-kinetic-kolor-flash-i2565363328.htmlhttp://allegro.pl/kask-enduro-cross ... 85653.html
- bamarz55
- Świeżak
zadales pytanie juz wiec czekaj tam na odpowiedz
nie spamuj po calym forum...

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Moge sie wypowiedzieć co do FLYa, używałem go ponad dwa lata.. kilka wizyt w szpitalu, uderzenie centralnie w drzewo głową z ogromną prędkością itp poza tym że daszek pęka w jednym miejscu w każdym egzempalarzu to jest chyba najlepsze wyjście za tą kase na prawde doskonale chroni głowe, możesz go brać śmiało. Pozdrawiam 

- lukaskowy
- Świeżak
no i właśńie dla tego że to fly byłes w szpitalu
ja moim 661 flight przywaliłem raz tak że masakra ten fly by się rozleciał na kawałki
na kasku sie nie oszczędza jak pisałem w innym temacie lepiej jakąs markową używke kup
ja moim 661 flight przywaliłem raz tak że masakra ten fly by się rozleciał na kawałki
na kasku sie nie oszczędza jak pisałem w innym temacie lepiej jakąs markową używke kup
- barek253
- Mieszkaniec forum
poszukaj używki 661 albo Airoh
Ja mam airoszka i smiga sie spoko jest bardzo wygodny i twardy pare razy mi spadl nawet nie mam odprysku lakieru a przy jednym uderzeniu dosc mocno w kamien nic mi sie nie stało ani kaskowi polecam !

- Fantas3k
- Bywalec
na innym forum swego czasu koles wystawil dosc tanio airoha z googlami http://allegro.pl/kask-airoh-gogle-nowk ... 28972.html napisz do niego przez allegro moze jeszcze ma warto dolozyc ta stowe i miec cos konrketnego
KX250F
-
wawzon - Bywalec
Mam kask O'neal 312, ale niezbyt długo, i nie bardzo mogę powiedzieć jak wypada pod względem bezpieczeństwa, powiem tylko, że jest wygodny. No i obsługa w sklepie enduro cross w moim przypadku błyskawiczna.
Honda CR 125
fuck the whales, save 2 strokes !!!
fuck the whales, save 2 strokes !!!
-
cichycr - Świeżak
Zapomnialem dodać ze głowa nie ucierpiała w żadnym stopniu i w 100% spełnił swoją funkcje dlatego polecam FLY.. Jasne że lepiej zainwestować zobacz na "scorpion" spełnia chyba wszystkie możliwe atesty za ok 500zł
- lukaskowy
- Świeżak
Więc tak Kaski które podałeś widnieją w średnim przedziale cenowym od 250 - 400 zł nie mówię tutaj tylko o allegro.
Ostatnio Kilka ciekawych modeli wypuścił " LS2 " np FF370 lub MX433.3
Jeżeli sam jednak uważasz że twoja jazda jest naprawdę pełna niebezpiecznych momentów
polecam kaski " SHOEI " oraz " AGV ", na e-bay i żadko bardzo żadko na allegro możesz trafić dobrą używkę za 500 zł a te marki naprawdę są warte swojej ceny. Wybór zależy już od Ciebie i twoich funduszy.
Ostatnio Kilka ciekawych modeli wypuścił " LS2 " np FF370 lub MX433.3
Jeżeli sam jednak uważasz że twoja jazda jest naprawdę pełna niebezpiecznych momentów
polecam kaski " SHOEI " oraz " AGV ", na e-bay i żadko bardzo żadko na allegro możesz trafić dobrą używkę za 500 zł a te marki naprawdę są warte swojej ceny. Wybór zależy już od Ciebie i twoich funduszy.
-
Red - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości