Zamówienie z Louise.de
• Strona 1 z 1
Zamówienie z Louise.de
Witam,
Chciałbym sobie kupić kurtkęturystyczną. Znalazłem sklep w Wawie w którym mają rzeczy z Luise.de. Tak więc można tam iść i przymierzyć. Niestety na towary promocyjne mają marżę ponad 100% więc planuję iść tam i przymierzyć i zamówić potem z Luise.
Czy ktoś od nich zamawiał ? To idzie pocztą czy kurierem ?
Chciałbym sobie kupić kurtkęturystyczną. Znalazłem sklep w Wawie w którym mają rzeczy z Luise.de. Tak więc można tam iść i przymierzyć. Niestety na towary promocyjne mają marżę ponad 100% więc planuję iść tam i przymierzyć i zamówić potem z Luise.
Czy ktoś od nich zamawiał ? To idzie pocztą czy kurierem ?
Ostatnio edytowano 17/8/2012, 12:49 przez zuchos, łącznie edytowano 1 raz
- zuchos
- Świeżak
Też kupowałem z moto-akcesoriów towar Louisowy. Akurat nie kurtkę tylko parę gratów na moto. Po podliczeniu wyszła mi podobna kasa a miałem jeszcze możliwość obejrzeć i jak mi nie spasuje to po prostu nie kupić.
Może warto jeszcze zapytać ile u nich kosztuje ta kurtka bo nawet promocyjne klamoty ściągną z tego co wiem to po kasie jak jest u hitlera.
Może warto jeszcze zapytać ile u nich kosztuje ta kurtka bo nawet promocyjne klamoty ściągną z tego co wiem to po kasie jak jest u hitlera.
- lucyfer78
- Świeżak
Suma summarum, nie kupiłem u Louisa. Tylko w sputnik-team.pl na allegro.
Ale co do rzeczy od Louisa, mają tam teraz taką tanią kurtkę Cycle Spirit 0508 za 59Euro, a w moto-akcesoria ona 599PLN kosztuje, więc opłaca się zamawiać, podobnie buty Alpinestars Web gore-tex (150Euro, a 900PLN).
Po obejrzeniu jej jednak się na nią nie zdecydowałem i wybrałem coś od Buse.
Ale co do rzeczy od Louisa, mają tam teraz taką tanią kurtkę Cycle Spirit 0508 za 59Euro, a w moto-akcesoria ona 599PLN kosztuje, więc opłaca się zamawiać, podobnie buty Alpinestars Web gore-tex (150Euro, a 900PLN).
Po obejrzeniu jej jednak się na nią nie zdecydowałem i wybrałem coś od Buse.
- zuchos
- Świeżak
Louise ma od czasu do czasu fajne promocje. Warto śledzić. Kilka rzeczy udało mi się u nich kupić w ten sposób. Z dostawą nigdy nie miałem problemu.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
-
specificman - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości