Zobacz wÄ…tek - Gaznik do hondy MBX 80
NAS Analytics TAG

Gaznik do hondy MBX 80

i inne małe pojemności
_________

Gaznik do hondy MBX 80

Postprzez Mr-Boy » 17/7/2012, 17:21

Witam.

Mam okazje kupic tego MBX'a, lecz jest on bez gaznika. Wiec zwracam sie do Was z prosba o doradzenie mi jakiegos gaznika do hondy mbx 80. Chodzi o to, aby w danym gazniku nie trzeba bylo przerabiac mocowania. Prosilbym rowniez o linki do danych gaznikow.

Ps. Jestem zainteresowany kupnem oryginalnego gaznika od hondy mbx 80, badz innego, ktory pasowalby do motoru.

Pozdrawiam i Dziekuje.
Mr-Boy
Świeżak

Postprzez komarcc » 17/7/2012, 18:50

Bez problemu taki dokupisz, np. dellorto będzie pasował, bez przeróbki mocowania, jakieś chińskie gaźniki też będą pasować, także wybór masz duży, jak będziesz miał go u siebie to po wymiarach sobie coś znajdziesz i kupisz.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Mr-Boy » 17/7/2012, 19:32

Dzieki komarcc. :)) Wlasnie chodzi o to, ze sie umowilem ze sprzedajacym, ze kupuje gaznik podjezdam do niego, bo mam blisko montujemy go, i jak wszystko bedzie git to wtedy place za motor i go biore, wiec, tak w ciemno 2 stow nie chce dawac za gaznik, ale jakis chinski kupie, bo mam blisko sklep, potem do niego, tam zaloze i zobaczymy jak bedzie.

Ed: Czy ktoś mógłby mi napisac jaki jest rozstaw szpilek w tym gazniku ?
Mr-Boy
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê