Gaznik do hondy MBX 80
• Strona 1 z 1
Gaznik do hondy MBX 80
Witam.
Mam okazje kupic tego MBX'a, lecz jest on bez gaznika. Wiec zwracam sie do Was z prosba o doradzenie mi jakiegos gaznika do hondy mbx 80. Chodzi o to, aby w danym gazniku nie trzeba bylo przerabiac mocowania. Prosilbym rowniez o linki do danych gaznikow.
Ps. Jestem zainteresowany kupnem oryginalnego gaznika od hondy mbx 80, badz innego, ktory pasowalby do motoru.
Pozdrawiam i Dziekuje.
Mam okazje kupic tego MBX'a, lecz jest on bez gaznika. Wiec zwracam sie do Was z prosba o doradzenie mi jakiegos gaznika do hondy mbx 80. Chodzi o to, aby w danym gazniku nie trzeba bylo przerabiac mocowania. Prosilbym rowniez o linki do danych gaznikow.
Ps. Jestem zainteresowany kupnem oryginalnego gaznika od hondy mbx 80, badz innego, ktory pasowalby do motoru.
Pozdrawiam i Dziekuje.
- Mr-Boy
- Świeżak
Bez problemu taki dokupisz, np. dellorto będzie pasował, bez przeróbki mocowania, jakieś chińskie gaźniki też będą pasować, także wybór masz duży, jak będziesz miał go u siebie to po wymiarach sobie coś znajdziesz i kupisz.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki komarcc.
) Wlasnie chodzi o to, ze sie umowilem ze sprzedajacym, ze kupuje gaznik podjezdam do niego, bo mam blisko montujemy go, i jak wszystko bedzie git to wtedy place za motor i go biore, wiec, tak w ciemno 2 stow nie chce dawac za gaznik, ale jakis chinski kupie, bo mam blisko sklep, potem do niego, tam zaloze i zobaczymy jak bedzie.
Ed: Czy ktoś mógłby mi napisac jaki jest rozstaw szpilek w tym gazniku ?

Ed: Czy ktoś mógłby mi napisac jaki jest rozstaw szpilek w tym gazniku ?
- Mr-Boy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości