motocykl na co dzień do 6000 zł
• Strona 1 z 1
motocykl na co dzień do 6000 zł
Witam wszystkich. Od kilku dni mam prawko "A" i zamierzam kupić motocykl. Musze zaznaczyć ze podobają mi się wyłącznie motocykle sportowe np. (suzuki gsx-r , kawasaki zx6r i podobne modele do w/w. Chciałbym kupić od kogoś kto użytkował dany egzemplarz, a nie od handlarza. Może ktoś by mi coś polecił, kogoś. Jeżeli chodzi o pieniądze to zdołałem uzbierać na sam motor 6000 zł.
- LUKASsss1
- Świeżak
Zacznijmy od tego że nie masz za grosz doświadczenia żeby wsiadać na sportową 600. Jedyne w tej kasie co mógłbym Ci polecic i żeby miało "plastiki" to Yamaha XJ600S i Kawasaki GPZ500. I to sa motocykle na których sie możesz uczyc a potem siadać na ZX6R czy R6, bo inaczej może się to dla Ciebie kiepsko skończyć.
Mam nadzieję że na kask i ciuchy odłożyłeś osobno...
Mam nadzieję że na kask i ciuchy odłożyłeś osobno...
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
suzuki bandit 600S ewentulanie N - do trasy i na codzień przyciąć też się da. w takich pieniadzach nic ciekawego nie kupisz motocykl ogarniety zaczyna się od 10tyś zł dozbieraj i kup coś dobrego bo odpicowany szrot mozna kupić momentalnie z tym że gorzej jest się go pozbyć 

Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
GhastRider90 napisał(a):w takich pieniadzach nic ciekawego nie kupisz motocykl ogarniety zaczyna się od 10tyś zł
Nie gadaj głupot, za 6k można kupić baardzo dobre sprzęty. XJ600 ładną, wszelkie GSy i GPZty. I ja swojego Bandytę wyrwałem za mniej niż 6 kafli, a naprawdę wiele droższych motocykli może mu pozazdrościć stanu...
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość