TL 1000 R proszÄ™ o opinie ...
• Strona 1 z 1
TL 1000 R proszÄ™ o opinie ...
http://moto.allegro.pl/suzuki-tl1000r-t ... 69178.html
Jak w temacie, proszę o opinie na temat tego motorku, może coś wychwycicie czego ja nie widzę
A może ktoś go zna... Z góry dzięki i Pozdrawiam.
Jak w temacie, proszę o opinie na temat tego motorku, może coś wychwycicie czego ja nie widzę

były gs,gsxf,xx,sc33. teraz szukam
- danek7
- Świeżak
No Tanio... ale ponoc cena taka niska bo brakuje wypełnienia i migacza, jest porysowany delikatnie..? Z tego o widzę to również ten dekielek z lewej strony jest innego koloru i brakuje napisu. i To chyba tyle co ja zauważyłem. Najlepiej było by pojechac i zobaczyc, tylko mam daleko a wiadomo że z moto bywa różnie i na miejscu jest przeważnie inaczej niż w opisie. Tl-ek jest ogólnie mało w sprzedaży i ciężko coś wyszukac a mnie mimo wszystko coś do nich przyciąga;-) Byłem bliski zakupu jednej sztuki lecz podczas oględzin przez mechanika za dużo wyszło także odpuściłem i szukam dalej....
- danek7
- Świeżak
No i zastanawia mnie ten wpis w treści ogłoszenia "TL okazała się za mocna jak dla mnie:( więc szukam sprzętu słabszego."
wydaje się, że jeżeli ktoś kupuje taki specyficzny motor to ma pojęcie co to za sprzęt i jaką mocą dysponuje....? No ale różnie to bywa- może kupił go w zimę i mu się po prostu podobał:-)))))
wydaje się, że jeżeli ktoś kupuje taki specyficzny motor to ma pojęcie co to za sprzęt i jaką mocą dysponuje....? No ale różnie to bywa- może kupił go w zimę i mu się po prostu podobał:-)))))
- danek7
- Świeżak
wsiadasz , jedzie prosto , nic nie cieknie to bierz i tyle
za te pieniadze nic lepszego nie kupisz
za te pieniadze nic lepszego nie kupisz
Akcesoria do moto z carbonu Potrzebujesz ? pisz !
-
DostojnyKocur! - Świeżak
Witam DaroNTV. SC 33 fajny moto i złego słowa na niego nie powiem lecz miałem go bardzo krótko... musiałem oddac bo niestety ale przy moim modelu okazało się że "nie był zgodny z opisem"......... a że kupiłem z komisu to i udało się oddac. Dlaczego teraz TL... Po prostu moto bardzo mi się zawsze podobało i nadal podoba, jeździłem na nim trochę i nie miałem problemów z prowadzeniem. Motocykl jest masywny a z racji że ja również jestem solidnej postawy ( 100 kg. 188 cm
) czuje się na nim dobrze. No i lubię jego dźwięk który wydobywa się z kominów
)) Ogólnie gustuję w dużych motorkach a że szukam z zacięciem sportowym plus dźwięk V padło na TL-a. Z czwórek Myślałem o zx12r lecz w kwocie do 10 tys. raczej ciężko... Podobają mi się również gsxr 750 - 1000 lecz te już są trochę odchudzone... Ogólnie wiem, że TL mają trochę słabych stron Lecz mimo to jest coś w nich co mnie przyciąga
)))
POZDRAWIAM.

POZDRAWIAM.
- danek7
- Świeżak
jPowiem ci ze za dużo był wkurzający. Jak posypała sie na koniec głowica to części z drugiej ręki znaleźć ciężko a i inni kantują i wystawiają cześci od SV1000 lub DL 1000 jako TL1000. Można "mostek" drutem w kostce zrobić pod siedzeniem i zobaczyć czy ma błędy na wyswietlaczu . Ja miałem do czynienia z zaniedbanym t.j. katowanym .
To z niewiedzy o tym sprzecie. Użytkownik Przemo_rene ma (czy miał takiego sprzęta) . Z tego co pisał tu na forum bardzo duzo wie o tym modelu.
To z niewiedzy o tym sprzecie. Użytkownik Przemo_rene ma (czy miał takiego sprzęta) . Z tego co pisał tu na forum bardzo duzo wie o tym modelu.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
OK. Dzięki za info. wiem że nie ma za dobrych opinii i jest ich raptem 5 sztuk na allegro... może jednak warto by było zacząc szukac np gsxr-a? Zobaczę , poszukam, może coś znajdę co bym mógł się przymieżyc? Do tej TL-ki mam ok. 7 godz. jazdy i jechac na marne trochę mi się nie chce. No nic pożyjemy, zobaczymy 

- danek7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości