Pierwszy motocykl FZ6 Fazer
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl FZ6 Fazer
Siemanko wszystkim, właśnie zrobiłem prawko kat. A i szukam jakiegoś motocykla na pierwszy sprzęt, dodam że ciuszki już mam komplet.
Bardzo podoba mi się Yamaha FZ6 Fazer (owiewka, rocznikowo od 03' - 06') ponieważ chcę model po lifcie a ten z tego co się orientuje był na przełomie 02'-03' a na 07' po kolejnym lifcie mnie nie stać.
Tak więc przypuśćmy że motocykl mam wybrany, proszę tylko nie pisać że za mocny bla bla bo jest to bezsensowne, takie moje zdanie.
Motocykl najlepiej do 11 000 PLN. Proszę jeszcze o wypowiedź posiadaczy, opinie, jakieś uwagi czego się wystrzegać w ofertach, może jakieś nie doskonałości fabryczne w tych rocznikach etc.?
Bardzo podoba mi się Yamaha FZ6 Fazer (owiewka, rocznikowo od 03' - 06') ponieważ chcę model po lifcie a ten z tego co się orientuje był na przełomie 02'-03' a na 07' po kolejnym lifcie mnie nie stać.
Tak więc przypuśćmy że motocykl mam wybrany, proszę tylko nie pisać że za mocny bla bla bo jest to bezsensowne, takie moje zdanie.
Motocykl najlepiej do 11 000 PLN. Proszę jeszcze o wypowiedź posiadaczy, opinie, jakieś uwagi czego się wystrzegać w ofertach, może jakieś nie doskonałości fabryczne w tych rocznikach etc.?
- 1sort
- Świeżak
tak w oczekiwaniu na opinię posiadaczy fazera pozwolę sobie wkleić dwa artykuły o nim
http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZ6,na,spokojnie,3132.html
www.scigacz.pl/Yamaha,FZ6,kontra,Suzuki ... ,2166.html
http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZ6,na,spokojnie,3132.html
www.scigacz.pl/Yamaha,FZ6,kontra,Suzuki ... ,2166.html
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Zadaj jakieś konkretne pytania bo tak to już wszystko zostało o nim napisane, to cholernie popularne moto. Przy sprawdzaniu obczaj czy biegi nie wyskakują.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Spoko przeczytałem chyba wszystkie artykuły na jego temat dlatego tez zdecydowałem się na te moto (chyba na 100%)
konkretne informacje mam, ale interesuje mnie to czego nie piszę się w artykułach (które czasem są sponsorowane) więc o wadach, defektach różnych roczników, co się często psuje itp.
interesuje mnie również spalanie w mieście, czy warto dać boczne owiewki (jakiś plus z wiatrem czy tylko efekt wizualny?), czy na prawdę słabo brzmi na seryjnym wydechu? itp.
konkretne informacje mam, ale interesuje mnie to czego nie piszę się w artykułach (które czasem są sponsorowane) więc o wadach, defektach różnych roczników, co się często psuje itp.
interesuje mnie również spalanie w mieście, czy warto dać boczne owiewki (jakiś plus z wiatrem czy tylko efekt wizualny?), czy na prawdę słabo brzmi na seryjnym wydechu? itp.
- 1sort
- Świeżak
Boczne owiewki te dodatkowe są bez sensu, drogie to na oryginale a i moto brzydko wygląda, znając życie niewiele dają. W mieście zmieścisz się bez piłowania ponad 8000 w 6L. Ja się dziwie bo ostatnio mi pali 4.6-4.7L poza miastem. Na seryjnym wydechu brzmi słabo.
-
Nie ma najlepszych bo odczucia audio to rzecz bardzo zindywidualizowana, każdy z nas słyszy trochę inaczej. Mi podobają się Two Brothers. Można też pomyśleć o przeróbce u Edzia. Czy moc się zwiększa, nawet jeśli to niezbyt znacząco, jak dla mnie to raczej efekt placebo.
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości