Yamaha TZR125 92' gaśnie po 15 minutach jazdy
• Strona 1 z 1
Yamaha TZR125 92' gaśnie po 15 minutach jazdy
Hello
zakupiłem około 2 miesięcy temu Yamahe tzr 125 z 92 roku i chodziła mi do tego czasu bez zarzutu ale od kilku dni kiedy jeżdze do pracy zaczyna mi gasnąć na światłach, rondach przy niskich obrotach. Jedyne co zmieniałem w motorze to olej ze skrzyni biegów i zmieniłem olej silnikowy na systetyczny do 2 suwów czy ma to jakies znaczenie ? czy przyczyna moze byc inna ? prosze o pomoc bo nie wiem co robić a jest to bardzo niewygodne na postoju trzymać wysokie obroty non-stop z góry dzieki
zakupiłem około 2 miesięcy temu Yamahe tzr 125 z 92 roku i chodziła mi do tego czasu bez zarzutu ale od kilku dni kiedy jeżdze do pracy zaczyna mi gasnąć na światłach, rondach przy niskich obrotach. Jedyne co zmieniałem w motorze to olej ze skrzyni biegów i zmieniłem olej silnikowy na systetyczny do 2 suwów czy ma to jakies znaczenie ? czy przyczyna moze byc inna ? prosze o pomoc bo nie wiem co robić a jest to bardzo niewygodne na postoju trzymać wysokie obroty non-stop z góry dzieki
- Johnnypop
- Świeżak
Takie moze i glupie pytanie (wiedze mam koszmarnie małą) ale czy nie dygnąłeś ssania pzypadkiem ?
Ja kilka razy zapomnialem wylaczyc ssania i sie nacialem ze gasl na nizszych (zalewalo go juz) - w pore (na 1wszych swiatlach) odciagnalem ssanie i bylo ok
Oczywiscie glupota, ale moze waro sprawdzic
Ja kilka razy zapomnialem wylaczyc ssania i sie nacialem ze gasl na nizszych (zalewalo go juz) - w pore (na 1wszych swiatlach) odciagnalem ssanie i bylo ok

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
przy gazniku lub kolo rączki gazu, w Towoim przypadku to scigacz więc napewno masz przy rączce gazu 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Jeśli znalazłeś ssanie to odpalaj moto na włączonym. POtrzymaj troche i jedź. Co do gaśnięcia to może podkręć obroty ? Też tak czasami mam jak robie stopale , że gaśnie 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości