.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
spazz napisał(a):mysle ze najfajniejszy by byl dla ciebie dt80. na pierwsze moto chyba ok
spazz nie pieprz glupot. Yamaha aerox bedzie najlepsza. Mozna bez problemu kupic akesoryjny topcase wiec do turystyki sie nadaje wysmienicie. Do miasta tez bardzo poreczna. Ma agresywny wyglad.
Jak widac spelnia wszystkie kryteria ktorymi kieruje sie Musashi
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Re: turystyczne sciagcze, co proponujecie
Musashi napisał(a):
szukam motocykla bardziej na miasto, typowy turystyk, by sie wygodnie siedzialo, no ale musi miec wyglad sportowego,
zalezy mi by byl wogodny, malo awaryjny i lekki, natomiast osiagi mnie nie intersuja.
Typowy turystyk na miasto

Jeśli osiągi Cie nie interesują to kup se GS500f za 15 tys to kupisz prawie nówke a wygląd ma sportowy. Poza tym jest lekki, mało awaryjny i wygodny. czego wiecej potrzeba??
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Re: turystyczne sciagcze, co proponujecie
A co Wy się w ogóle produkujecie?
Musashi na dzień dobry zapowiedział, że nasze potencjalne rady
zatem pobiegajmy wokół stołu zamiast zaśmiecać mu topic

Musashi napisał(a): mam gleboko w 4 literach, wiec darujcie sobie.
zatem pobiegajmy wokół stołu zamiast zaśmiecać mu topic

będzie co ma być... nie ma się co spinać...
- łysy_głupek
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
panie Muszaszi dlugo jeszcze mam biegac, bo sie juz pacam troszku.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
to co wymieniles to jakas padlina jest. na miasto to tylko XX albo hayabusa. cała reszta ma za mało koni i jest za lekka na miasto. nie mowiac o turystyce po miescie... nie zpakujesz koszyka z supermarketu napewno. za 15tys kupilbym ewentualnie szl9ifowanego zx12r.. tez na miasto powinien byc spoko 

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Synku bezgaci czy jak ci tam ,jesli chcesz rzeczowej odpowiedzi ,to najpierw zastanow sie nad sensem pytania.Co to ma byc scigacz- turystyk na miasto?Co to k....a za miasto ,ze ty chcesz turystycznie po nim jezdzic
Lanser i tyle
Lanser i tyle
- torowiec
- Świeżak
porazka z Wami jest, biegajcie dalej ...
napisalem turystyk - opisalem ze chodzi mi o wygodna pozycje.
a Wam sie nudzi i juz lapiecie kogos za slowka.... wyluzujcie.
chce miec wygodny sportowy motor, znalazlem thundercata i mysle o nim.
nie interesuja mnie szprzety po szlifie.
jesli chodzi o forum, to przegladalem ale nie znalazlem satysfakcjonujÄ…cych mnie odpowiedzi, bo malo kto sie kieruje wygodna pozycja (nie chce by byla bardzo pochylona)
pisalem tez ze intersuje mnie pojemnosc od 600, wiec jak macie pisac glupoty to ich nie piszcie !!!
napisalem turystyk - opisalem ze chodzi mi o wygodna pozycje.
a Wam sie nudzi i juz lapiecie kogos za slowka.... wyluzujcie.
chce miec wygodny sportowy motor, znalazlem thundercata i mysle o nim.
nie interesuja mnie szprzety po szlifie.
jesli chodzi o forum, to przegladalem ale nie znalazlem satysfakcjonujÄ…cych mnie odpowiedzi, bo malo kto sie kieruje wygodna pozycja (nie chce by byla bardzo pochylona)
pisalem tez ze intersuje mnie pojemnosc od 600, wiec jak macie pisac glupoty to ich nie piszcie !!!
- Musashi
- Świeżak
motocykle, ktore wymieniles w pierwszym poscie z turystyka nie maja nic wspolnego. To maszyny sportowe, na ktorych jezeli nie jezdziles nigdy na moto - po 200km odpadaja lapy a dupa piecze jakby ci ja opalali. Najpierw zasugeruj cos konkretnego, sprawdz sobie w forum wszystkie tematy, a pozniej pisz - i to tylko przemyslane rzeczy.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Jak w mordę strzelił Yamaha Fazer (FZ6-S) - sporotowo turystyczny motor z agresywnym wyglądem - pooglądaj zdjęcia, zobacz czy Ci sie podoba - jeśli tak chętnie udzielę dalszych informacji na temat użytkowania tego wariata 

Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- rosomak2000
- Świeżak
ja pierdziele, r6 to wygodny turystyk do miasta??
chłopie, chcesz wygodne moto do miasta to kup streeta jak juz Ktoś wspomniał, na cholere Ci sport który będzie tylko do szeroko pojętego lansu, bo więcej nie będziesz na nim potrafił,
a jak uznasz, że moja wypowiedź Cie nie satysfakcjonuje to zostaje to, co powiedział Wombat... czyli mój faworyt- zx12, wyglad sportowy i wygodny moto, ideał dla początkującego

a jak uznasz, że moja wypowiedź Cie nie satysfakcjonuje to zostaje to, co powiedział Wombat... czyli mój faworyt- zx12, wyglad sportowy i wygodny moto, ideał dla początkującego

juz niedługo, coraz bliżej 

- beesek
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości