TS 50 1994r jaki filter/filtry i co jeszcze?
• Strona 1 z 1
TS 50 1994r jaki filter/filtry i co jeszcze?
witam
jestem nowy na forum i wierze że trafiłem w najlepsze miejsce w ynternecie jeżeli chodzi o moje (nowe) hobby. Otóż stałem się posiadaczem Suzuki TS50xkr, wcześniej miałem CBR125 ale to inny epizod, jestem zadowolony z zakupu, dojeżdżam na uczelnie troche po polnych drogach, uczę się....ale do sedna, co musiałbym wymienić? Moto chodzi bez zarzutów, stan idealny, ponoć warto wymienić filtr powietrza i oleju (ale na logikę skoro to 2suw to gdzie szukać filtra oleju), i gdzie najlepiej szukac części do Suzy, z góry dziękuję z odpowiedź i pozdrawiam
jestem nowy na forum i wierze że trafiłem w najlepsze miejsce w ynternecie jeżeli chodzi o moje (nowe) hobby. Otóż stałem się posiadaczem Suzuki TS50xkr, wcześniej miałem CBR125 ale to inny epizod, jestem zadowolony z zakupu, dojeżdżam na uczelnie troche po polnych drogach, uczę się....ale do sedna, co musiałbym wymienić? Moto chodzi bez zarzutów, stan idealny, ponoć warto wymienić filtr powietrza i oleju (ale na logikę skoro to 2suw to gdzie szukać filtra oleju), i gdzie najlepiej szukac części do Suzy, z góry dziękuję z odpowiedź i pozdrawiam
- juventusek
- Świeżak
filtra oleju nie ma, zmien sam olej na początek. co do filtra powietrza z tego co sie orientuje w TS idzie filtr gąbkowy, wypierz go w gorącej wodzie z mydłem i proszkiem do prania i nasącz preparatem do nasączania gąbkowych filtrów powietrza. to najlepsza ochrona. i tyle
mozna dla pewnosci zmienic swiece.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości