Zobacz wÄ…tek - Pierwszy i nieostatni ;)
NAS Analytics TAG

Pierwszy i nieostatni ;)

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Pierwszy i nieostatni ;)

Postprzez nimrod11 » 28/3/2012, 08:42

Witam entuzjastów dwóch kółek,

Stoję przed dylematem kupna mojego pierwszego motocykla. Wybór padł na motor z rodzaju "super moto" tj Honda FMX 650 z roku 2005v2006. I teraz pytanie, czy to będzie dobry motocykl na pierwszy raz? Czy owy motor będzie kompromisem pomiędzy dojazdem do pracy a zabawą np: w lesie ? dojazd na działkę itp?

Moje doświadczenie z motocyklami nie jest duże, natomiast przez 12 msc jeździłem jednośladami po całej Azji, większymi skuterkami 125cm3 oraz to co nauczyłem się na egzaminie prawa jazdy.

Proszę forumowiczów o rady, które umożliwiłyby podjęcie ostatecznej decyzji.

Pozdrawiam
nimrod11
Świeżak

Postprzez Sumomoto » 28/3/2012, 15:39

Wziąłbym coś bardziej enduro niż supermoto. Jeżeli w mieście jest super, to na trawie taki sam jak inne szosówki.
powodem są opony i wielkość przedniego koła. jeżeli zależy Ci na pojechaniu do lasu, to Drz400 albo TTr600, XT600.
troszkę bardziej szosowe Dominator, Transalp, KLE, itp. może H SLR być ciekawą propozycją?
Sumomoto Motocykle Kraków
Sumomoto
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê