Poszukuje motocykla którego dźwięk silnika słyszałem.
• Strona 1 z 1
Poszukuje motocykla którego dźwięk silnika słyszałem.
Witam , niedawno przeglądałem sobie Youtuba, zaczęło się od jakiegoś tam filmiku i jak to na YT natrafiłem na filmik z motocyklem typu Honda cb900f (ta starsza); ale nie mam pewności czy to była honda, której silnik miał takie fajne brzmienie; moje ulubione:) To był na pewno wolno obrotowy silnik ale nie pamiętam jakiej konstrukcji, na wolnych obrotach brzmiał podobnie do hondy Shadow i wraz z odkręceniem manetki ryczał niczym tygrys:D. Jego pojemność na pewno nie była większa niż 1000cm.
Ten filmik miał nazwę tymi chińskimi krzaczkami. Nie mogę go ponownie znaleźć(szukałem w historii).
Szukam jakiejś informacji na temat jaki to mógł być silnik, jakiej konstrukcji. Wiem, że temat może i głupi, i specjalnie dla niego założyłem konto ale nie daje mi to spokoju.
Ten filmik miał nazwę tymi chińskimi krzaczkami. Nie mogę go ponownie znaleźć(szukałem w historii).
Szukam jakiejś informacji na temat jaki to mógł być silnik, jakiej konstrukcji. Wiem, że temat może i głupi, i specjalnie dla niego założyłem konto ale nie daje mi to spokoju.
- ppuk
- Świeżak
Lol, pozdro. Z takimi info to raczej nikt Ci nie powie co to było. Posłuchaj sobie jak brzmi V2, jak V4, jak R4. Moze to Ci przypomni w jakis sposób ten którego szukasz. kanciaty był? Stary, nowy? Opisz go jakoś, wysil sie
-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości