Zobacz wÄ…tek - Kawasaki GPZ 500 do oceny
NAS Analytics TAG

Kawasaki GPZ 500 do oceny

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Kawasaki GPZ 500 do oceny

Postprzez sokkol » 15/3/2012, 20:55

Witam,

Jestem nowym użytkownikiem forum. Na początek przedstawiam moje parametry :)

- Jakie masz doświadczenie: świeżak z prawem jazdy
- Wiek, waga, wzrost: 24, 82, 188
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: dojazdy do pracy w mieście, wypady za miasto w weekend (max do 200km)
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? 5-7k
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? 6-7k (ubiór osobno)
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? tyle ile będzie trzeba
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Kawasaki GPZ 500, Honda CB 500
W przypadku innych pomysłów co do pierwszego motocykla dla mnie proszę o konstruktywne uwagi.

ProszÄ™ o ocenÄ™ tej oferty
http://moto.allegro.pl/kawasaki-gpz-500 ... 49064.html

Motocykl jest tańszy niż kwota którą podałem w kryteriach, jednak nie przekreślam tańszych ofert w przypadku gdyby konieczna była wymiana jakichś części np opon, biorę to pod uwagę. Najważniejsze aby był sprawny technicznie.
Mieszkam bardzo daleko od miejsca sprzedaży, więc gdyby ktoś z okolic był tak uprzejmy i mógł sprawdzić maszynę, będę bardzo wdzięczny.
sokkol
Świeżak

Postprzez blondynka96 » 15/3/2012, 23:10

Sam mam GPZ na wydaniu ale jesli chcesz to sprawdzę ci tego. Ale to będzie dopiero w poniedziałek. Moze byc?
blondynka96
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê