Rozrusznik
• Strona 1 z 1
Rozrusznik
Witam.
Nie dawno zmieniłem cylinder z 49 cc na 80cc po zmianie skuter normalnie palił z rozrusznika , po tygodniu chciałem go przepalić na nowo i rozrusznik nie kręcił . Wymieniłem więc rozrusznik nie działa potem przekaźnik rozrusznika na nowy , również nie działa ? pomoże ktoś ?
Nie dawno zmieniłem cylinder z 49 cc na 80cc po zmianie skuter normalnie palił z rozrusznika , po tygodniu chciałem go przepalić na nowo i rozrusznik nie kręcił . Wymieniłem więc rozrusznik nie działa potem przekaźnik rozrusznika na nowy , również nie działa ? pomoże ktoś ?
- %%
- Świeżak
moze akumulator ? albo jakies przewody nie stykajÄ… ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
w takim razie nie pozostaje nic innego jak przycisk rozrusznika - on moze nie kontaktuje.
ewentualnie bo nie napisałeś jakie to moto moze masz blokade rozrusznika że przy odpalaniu musisz nacisnąć hamulec lub sprzęgło - i moze czujnik przy hamulcu lub sprzegle nie działa albo sie odpiał
ewentualnie bo nie napisałeś jakie to moto moze masz blokade rozrusznika że przy odpalaniu musisz nacisnąć hamulec lub sprzęgło - i moze czujnik przy hamulcu lub sprzegle nie działa albo sie odpiał
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Witam:) a BENDIX sprawny bo ja mialem tez problem z rozrusznikiem dokladnie takie objawy i co sie okazalo ze BENDIX sie zatarl czy cos takiego wogole sie nie okrecal ani nic pozdrawiam
-
motocyklista188 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości