czy nsr-ki różnią się od siebie? i jeszcze jedno pytanko ;)
• Strona 1 z 1
czy nsr-ki różnią się od siebie? i jeszcze jedno pytanko ;)
czy Hondy NSR różnią się od siebie z wyglądu? mam tu na myśli modele np z 1998r i 2002r. czy podczas produkcji był robiony jakiś face lifting?
a może jest jakiś inny lepszy motorek w tej klasie? chodzi mi głównie o osiągi, tak żeby pocisnął 150-160
chciałem kupić rg 125 ale to są stare motory, że już nie wspomnę o częściach... co sądzicie o tzr 125? ma dobre osiągi? mam do dyspozycji 6500zł (mito, cbr i rs odpadają, poprostu nie podobają mi się...
) , wiem że było już wiele takich tematów
rozważam między nsr i tzr, no i rg w ostateczności... który z nich jest najszybszy?
podobno jak jedziesz na nsr-ce to ten motor cie nie "ciÄ…gnie do przodu"
pozdro

- bbksk
- Świeżak
Z RG nie miałem stycznosci. Z tego co słyszałem to jest najmocniejszy i najszybszy z tej trójki, no ale jak już powiedziałeś częsci i wiek dyskwalifikują to moto.
Zostaje nam TZR i NSR, nie oszukujmy się tu dużo wiadomo kto wygra
TZR ma przybliżone osiągi do NSR, ale mniej wytrzymuje niż honda. Cześci jest mniej i są droższe. TZR też jest stara i wyglądem odstaje od rywalki.Z tą kase spokojnie znajdziesz NSR w dobrym stanie do jeżdzenia, bez większego grzebania. Więc lepiej już zacznij szukać sensownych ofert z tym motorem
Co do róznicy to naturalnie te starsze hondy były całkiem inne, a wersje "kocie oczy" różnią się wyłacznie malowaniem no i wiekiem
Pierwsze wersje tych moto były wypuszczane bez blokad...
Pozdrawiam
Zostaje nam TZR i NSR, nie oszukujmy się tu dużo wiadomo kto wygra

TZR ma przybliżone osiągi do NSR, ale mniej wytrzymuje niż honda. Cześci jest mniej i są droższe. TZR też jest stara i wyglądem odstaje od rywalki.Z tą kase spokojnie znajdziesz NSR w dobrym stanie do jeżdzenia, bez większego grzebania. Więc lepiej już zacznij szukać sensownych ofert z tym motorem
Co do róznicy to naturalnie te starsze hondy były całkiem inne, a wersje "kocie oczy" różnią się wyłacznie malowaniem no i wiekiem

Pozdrawiam
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
właśnie mój kolega ma suzuki rg i ono jedzie tylko 115 na godzinę na 5 biegu( musiałem się jeszcze pochylić żeby to wycisnąć) ale wkrótce silnik i tak poszedł mu w zapomnienie i ma teraz problem, ale kopa to on miał!
dzięki wielkie za odpowiedź, chyba zdecyduje się na NSR-kę
jest ładniejsza od tzr, a skoro osiągi mają podobne 

- bbksk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości