Mój pierwszy wybór crossa
• Strona 1 z 1
Mój pierwszy wybór crossa
witam
mam lat prawie 16 i potrzebuje pomocy tak jak w temacie mam 180 parę wzrostu i ważę około 100 kg.
Crossa potrzebuje na pierwszy raz i uczenia się nim jazdy.Myślałem o jakiejś 125 cena bez przesady tak około 8 tysięcy do wydania.
Będę nim jeździć po lesie, polach no i trochę asfaltu.
Dzięki za odp.
mam lat prawie 16 i potrzebuje pomocy tak jak w temacie mam 180 parę wzrostu i ważę około 100 kg.
Crossa potrzebuje na pierwszy raz i uczenia się nim jazdy.Myślałem o jakiejś 125 cena bez przesady tak około 8 tysięcy do wydania.
Będę nim jeździć po lesie, polach no i trochę asfaltu.
Dzięki za odp.
- marcellus
- Świeżak
Udźwignie spokojnie i wyjedzie pod każda górę a exc to hard enduro co umożliwia jazdę po drodze a z klasy 125 jest dość mało hard enduro i najbardziej popularny jest exc
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
spokojnie jako 1 moto super dasz rade zarejestrować tak możesz tylko musisz kupić z papierami a za 8k hoho na pewno kupisz
udźwignie Cię na bank
nówka ile kosztuje zobacz na allegro kolo 30 tys. pewno
z twoimi potrzebami budżetem umiejętnościami jest to najlepsze wyjście jak i sprzęt bo exc jest najpopularniejszy
udźwignie Cię na bank
nówka ile kosztuje zobacz na allegro kolo 30 tys. pewno
z twoimi potrzebami budżetem umiejętnościami jest to najlepsze wyjście jak i sprzęt bo exc jest najpopularniejszy
- barek253
- Mieszkaniec forum
to nie jest jakieś mega zrywne moto, ale nie jest też słabe. od 16 lat mozesz startować w zawodach na własnie takiej pojemnosci ( popatrz sobie w internecie co ludzie w tym wieku wyprawiają z wyczynowymi 125 - wiec wszystko jest do ogarniecia, wiek itp nie maja znaczenia) tak jak pisałem moto nie jest tak zrywne jak brat - ktm SX 125 ( który wygląda praktycznie identycznie, a jest mocniejszy i oddaje moc bardziej brutalnie), za 8 koła kupisz juz cos w miare zadbanego do jazdy, choc musisz pamiętać że to wyczynówka i wymaga sporo uwagi i kasy.
z klasy EXC masz równie popularną husqvarne WR 125. mocowo itp wygląda podobnie. to jest klasa hard enduro
ale masz jeszcze klase soft enduro. i masz np yamahe DT 125, husqvarne WRE 125, i jeszcze kilka modeli. one są słabsze, maja gorsze zawieszenie. nie są tak hardcorowe i ostro terenowe. ( ich definicja to pojazd na asfalt z możliwoscią wjazdu w teren, a nie jak hard enduro - pojazd w teren z mozliwoscia wjazdu na asfalt) ich zaleta jest to że są tanie w zakupie, mało sie psuja, mało pala i nie wymagaja tylu zabiegów co hardy
z klasy EXC masz równie popularną husqvarne WR 125. mocowo itp wygląda podobnie. to jest klasa hard enduro
ale masz jeszcze klase soft enduro. i masz np yamahe DT 125, husqvarne WRE 125, i jeszcze kilka modeli. one są słabsze, maja gorsze zawieszenie. nie są tak hardcorowe i ostro terenowe. ( ich definicja to pojazd na asfalt z możliwoscią wjazdu w teren, a nie jak hard enduro - pojazd w teren z mozliwoscia wjazdu na asfalt) ich zaleta jest to że są tanie w zakupie, mało sie psuja, mało pala i nie wymagaja tylu zabiegów co hardy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości