aprilia rs extrim przerywa pomocy !!!!
• Strona 1 z 1
aprilia rs extrim przerywa pomocy !!!!
witam mam problem mam aprilie extrim rs50
kupiłem ja nie dawno i przerywa tak jakby sie dławiła ale czyściłem gaźnik i filtry
węże kolega mi mówił ze to może byc kabel od fajki wymieniłem 3 kable dalej to samo
wymieniłem fajkę świece świeże paliwo i dalej to samo czasem odpali idealnie i idzie jak rakieta a czasem nie mogę dojechać do domu a jak jadę to 50km na godzinę prosze o pomoc może ktos wie jak to rozwiązać
gg 12969083
kupiłem ja nie dawno i przerywa tak jakby sie dławiła ale czyściłem gaźnik i filtry
węże kolega mi mówił ze to może byc kabel od fajki wymieniłem 3 kable dalej to samo
wymieniłem fajkę świece świeże paliwo i dalej to samo czasem odpali idealnie i idzie jak rakieta a czasem nie mogę dojechać do domu a jak jadę to 50km na godzinę prosze o pomoc może ktos wie jak to rozwiązać

-
jupik0732 - Świeżak
po co mi twoje GG ?
jestes pewien że odpowiednio wyczysciłeś gaźnik ? moze jest całkowicie rozregulowany ? jak wygląda kompresja w sprzęcie ? moze tłoczek sie konczy
jestes pewien że odpowiednio wyczysciłeś gaźnik ? moze jest całkowicie rozregulowany ? jak wygląda kompresja w sprzęcie ? moze tłoczek sie konczy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
raczej jak by to była kwestia czegos z elektryki to albo bys miał iskre albo bys nie miał... albo bys miał na zimnym silniku a po rozgrzaniu by gasła. a nie że czasem przerywa
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości