zdławiona czy nie??
• Strona 1 z 1
zdławiona czy nie??
mianowicie chodzi o yamahę 535 można to rospoznac opierając sie o numer silnika??
jezeli nie to jak szybko i pewnie można to szczaic??
jezeli nie to jak szybko i pewnie można to szczaic??
- Jedrys
- Świeżak
thx za odpowiedzi
wałki juz jada 50 pln za sztukę teraz pytanko do mechaników po rozpieciu łanicuszka rozrzadu moge później załorzyc tą sama spinkę?? Motorek ma przejechane 42tys . I jeszcze jedno trzeba tez chyba wymienic dysze?? Jezeli tak to proszę cos więcej o nich ( które to sa ew. numery katalogowe gdzie sie znajduja itp. no i cena
)
Motorek jest zdławiony ale jest jeszcze jeden problem idzie cinko nawet jak na swoje 27 konia
na wolnych jest ok al podczas jazdy w srodkowym zakresie obrotów motorek zaczyna prykac ( cos w stylu jak by pracował na jeden gar) poprosze o jakies sugestie z gory dzieki
pozdro

wałki juz jada 50 pln za sztukę teraz pytanko do mechaników po rozpieciu łanicuszka rozrzadu moge później załorzyc tą sama spinkę?? Motorek ma przejechane 42tys . I jeszcze jedno trzeba tez chyba wymienic dysze?? Jezeli tak to proszę cos więcej o nich ( które to sa ew. numery katalogowe gdzie sie znajduja itp. no i cena

Motorek jest zdławiony ale jest jeszcze jeden problem idzie cinko nawet jak na swoje 27 konia

pozdro
- Jedrys
- Świeżak
heh pełna samoobsługa widze ; ) hmmm Jak już wymieniasz łańcuszek to zapinke też wymień, łańcuch kosztuje sporo, jak już na to wydajesz, to na zapinke nie ma co żałować, remont poźniej będzie nieopłacalny.
(ps. coś czuje że na dzisiejsze pytanie jutro sam sobie odpowiesz
)
(ps. coś czuje że na dzisiejsze pytanie jutro sam sobie odpowiesz

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
nie nie bede wymieniał łanicuszków, nie ma takiej potrzeby, narazie same wałki które musze wymienic
OK juz wiem popytałem doczytałem i nie trzeba rozpinac łanicuszka wystarczy poluzowac napinacz i juz jest luzny:)
wiec prosze tylko o poradÄ™ w kwesti dysz.
OK juz wiem popytałem doczytałem i nie trzeba rozpinac łanicuszka wystarczy poluzowac napinacz i juz jest luzny:)
wiec prosze tylko o poradÄ™ w kwesti dysz.
- Jedrys
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość