CO WY O TYM SĄDZICIE?
• Strona 1 z 1
CO WY O TYM SĄDZICIE?
http://moto.allegro.pl/2000-rok-honda-c ... 79513.html
Oglądał ktoś? Wie ktoś coś o tym motocyklu? Czemu tak tanio? Czy coś może być nie tak? Proszę o pomoc gdyż jestem na kupnie F4.
z góry dzięki. Piotrek
Oglądał ktoś? Wie ktoś coś o tym motocyklu? Czemu tak tanio? Czy coś może być nie tak? Proszę o pomoc gdyż jestem na kupnie F4.
z góry dzięki. Piotrek
- Piotrek24
- Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
- stareRadio
- Świeżak
stareRadio napisał(a):popros o dodatkowe zdjecia,opon,łancucha,zębatek ,klocków, a przede wszystkim...2giej str moto;]
Wiesz co za godzinkę jadę oglądac bo mam jakieś 20km do tego komisu. Właśnie takich zdjęć brakuje ;/ Ale cena też mnie niepokoi.... jak można sprawdzić czy nie jest np. kradziony bo już raz miałem problemy za prazerstwo nieumyślne i nie chce 2 raz w to wpaść bo się skończy sprawą... Są jakieś stronki zeby sprawdzić np. numery?
- Piotrek24
- Świeżak
Mi to wygląda na porządną minę. Koleś mówi, że moto bezwypadkowe a na 100% leżało już samo to powinno Cię zastanowić, wieje oszustem na kilometr. Prawa owiewka też jest mocno porysowana w paru miejscach, do tego dziwne naklejki na błotniku mogą maskować pęknięcie. Do tego porysowany wydech i brak zdjęć lewej strony. Idę o zakład, że lewa strona jest zmasakrowana...
PS: Daj znać jak wygląda moto w realu, tutaj masz stronkę do sprawdzania historii pojazdu po numerze VIN http://www.autobaza.pl/sprawdz-pojazd
PS: Daj znać jak wygląda moto w realu, tutaj masz stronkę do sprawdzania historii pojazdu po numerze VIN http://www.autobaza.pl/sprawdz-pojazd
Ostatnio edytowano 1/9/2011, 14:23 przez motoluka, łącznie edytowano 1 raz
-
- stareRadio
- Świeżak
Piotrek24 napisał(a):stareRadio napisał(a):nie oszukuj się ...cena nie jest prezentem od Mikołaja ..
Dzięki za stronkę. Właśnie wyjeżdżam. Jak wróce napisze co jest grane
Ogólnie rzecz biorąc chujoza.
Bezwypadkowy... hmmm... sprzedający może wypadku na nim nie miał ale ewidentnie motor leżał na dwóch bokach.... owiewki do spawania pęknięta czacha, napęd do wymiany, opony od swiezo palonej gumy również do wymiany, klocki, dźwignia zmiany biegów nie dość że lepiona taśmą to chodzi jak stara kurwa...

Reasumując do tej F4 trzeba bylo by dolozyc drugie tyle zeby to w miarę chodziło

- Piotrek24
- Świeżak
- stareRadio
- Świeżak
Piotrek24 napisał(a):Piotrek24 napisał(a):stareRadio napisał(a):nie oszukuj się ...cena nie jest prezentem od Mikołaja ..
Dzięki za stronkę. Właśnie wyjeżdżam. Jak wróce napisze co jest grane
Ogólnie rzecz biorąc chujoza.
Bezwypadkowy... hmmm... sprzedający może wypadku na nim nie miał ale ewidentnie motor leżał na dwóch bokach.... owiewki do spawania pęknięta czacha, napęd do wymiany, opony od swiezo palonej gumy również do wymiany, klocki, dźwignia zmiany biegów nie dość że lepiona taśmą to chodzi jak stara ***...
Reasumując do tej F4 trzeba bylo by dolozyc drugie tyle zeby to w miarę chodziło
No mówiłem Ci przecież.
-
-
maciejka69 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości