Honda CRM Najlepsze przelozenia
• Strona 1 z 1
Honda CRM Najlepsze przelozenia
Witam serdecznie. hciałbym sie dowiedzieć jakie macie przelozenia w swoich Crmkach chodzi o ilość zębów na zębatkach i osiągi jakie macie przy danym przelożeniu czyli ilosci zebow z przodu i z tylu : ) Interesują mnie wypowiedzi znawcow lub ludzi ktorzy mają hondy CRM 125 : D z góry dzięki 

- Kulik5561
- Świeżak
pytaj na forum CRMek tu 125 nikt nie ma przynajmniej mi nie wiadomo ;/
a co do przełozen sam sobie ocen, bo dla kazdego inne przełozenia mogą byc ok. ja z kumplem mamy prawie te same moto, on woli miec krótkie biegi żeby kręcic na obrotach, ja z kolei mam kilka zebów z tyłu mniej zeby biegi były dłuzsze. mi sie dobrze jeździ na moim, kumpel woli na swoim ;P wiec sam najlepiej ocen czego chcesz
a co do przełozen sam sobie ocen, bo dla kazdego inne przełozenia mogą byc ok. ja z kumplem mamy prawie te same moto, on woli miec krótkie biegi żeby kręcic na obrotach, ja z kolei mam kilka zebów z tyłu mniej zeby biegi były dłuzsze. mi sie dobrze jeździ na moim, kumpel woli na swoim ;P wiec sam najlepiej ocen czego chcesz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości