Problem z Kawa zzr 600 rok 1995
• Strona 1 z 1
Problem z Kawa zzr 600 rok 1995
Czesc Wam!
Mam dwa lata ZZR 600 rok 1995 przebieg 42tys.Do tej pory bylo wszystko ok.Pare dni temu rano jadac do pracy stracila na mocy.Na ssaniu jakos troche jechala,ale po 10 km to calkiem padla.Teraz odpala ale jak tylko odkrece teoche gazu-odrazu sie dlawi i gasi.Swiece sa nowe,kable nowe,filter paliwa nowy.Co to moze byc?Z gory dzieki za porady!
Kriss :
Mam dwa lata ZZR 600 rok 1995 przebieg 42tys.Do tej pory bylo wszystko ok.Pare dni temu rano jadac do pracy stracila na mocy.Na ssaniu jakos troche jechala,ale po 10 km to calkiem padla.Teraz odpala ale jak tylko odkrece teoche gazu-odrazu sie dlawi i gasi.Swiece sa nowe,kable nowe,filter paliwa nowy.Co to moze byc?Z gory dzieki za porady!
Kriss :

- kriss
- Świeżak
Re: Problem z Kawa zzr 600 rok 1995
Witam mam podobny sprzęt i podobny przebieg ale narazie odpukac chodzi zacnie wiesz wydaje mi się to znaczy chyba gdzies czytalem ze mniej więcej po takim przebiegu (sportowe) motocykle czeka remont kapitalny napisalem w nawiasie sportowe poniewaz o ile dobrze się orientuję to zzr jest raczej turystyczny ale silnik jest jak na tamte czasy wyzylowany takze oby nie ale moze Cię czekac kapitalka pozdro
- Tomirf
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości