Sprzęgło Rekluse - ktoś używa ?
• Strona 1 z 1
Sprzęgło Rekluse - ktoś używa ?
Witam,
pytałem już na forum Motocykle, ale zero odzewu - zdaje się że to w Polsce egzotyka, ale że rozwiązanie było oryginalnie dedykowane motocyklom terenowym to może tutaj znajdę kogoś kto to ma zamontowane i będzie skłonny sie podzielić swoją opinia na temat tego sprzęgła ?
pytałem już na forum Motocykle, ale zero odzewu - zdaje się że to w Polsce egzotyka, ale że rozwiązanie było oryginalnie dedykowane motocyklom terenowym to może tutaj znajdę kogoś kto to ma zamontowane i będzie skłonny sie podzielić swoją opinia na temat tego sprzęgła ?
- pibyk
- Świeżak
Fajny pomysł
tu jest recenzja (http://www.scigacz.pl/KTM,EXC,450,2010,Rekluse,10890.html (otwórz link)) ja osobiście wolałbym ze sprzegłem zwykłym automat fajna maszyna ale raczej na tor tylko
w ternie sprzęgło jest potrzebne i dziwnie bym się bez niego czuł 

Yamaha Dt80MXS 7/10
KX80 r 99 8/10
Fantic rc80 99/10
KX80 r 99 8/10
Fantic rc80 99/10
-
lapfactor - Świeżak
lapfactor napisał(a):Fajny pomysłtu jest recenzja (http://www.scigacz.pl/KTM,EXC,450,2010,Rekluse,10890.html (otwórz link)) ja osobiście wolałbym ze sprzegłem zwykłym automat fajna maszyna ale raczej na tor tylko
w ternie sprzęgło jest potrzebne i dziwnie bym się bez niego czuł
To nie jest rozwiązanie na tor - dedykowano je właśnie jeździe terenowej.
Recenzję znam, w necie jest sporo na ten temat, lecz interesują mnie opinie z tzw. "pierwszej ręki". Widzę jednak, że u nas to kompletna egzotyka, żeby nie powiedzeić, że wręcz fanaberia. No cóż, zaryzykuję, zamontuję i sam sprawdzę

- pibyk
- Świeżak
noo egzotyka cos sie sypnie i róznie moze byc ;D w UK sporo tego jest. próbuj i rób ocene 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości