Miejscówka. Wawa. Wal miedzeszynski.Istnieje jeszcze ten tor
• Strona 1 z 1
Miejscówka. Wawa. Wal miedzeszynski.Istnieje jeszcze ten tor
Witam. mam Pytanie odnosnie raiderow w wawie. Czy tor motorcrossowy przy Wale miedzeszynskim istnieje jeszcze?? mozna tam jezdzic?? wie ktos?? Dzieki
ps; niewiedzialem gdzie napisac wiec tutaj..
ps; niewiedzialem gdzie napisac wiec tutaj..
- kielbasa96
- Świeżak
Oki... a duzo ludzi tam smiga??
nie mozna tego posprzatac?? mam na mysli szkla...
taaa szklo... bo byly jakies wojny z pobliskimi mieszkancami... i znajac zycie to mogli byc oni...
nie mozna tego posprzatac?? mam na mysli szkla...
taaa szklo... bo byly jakies wojny z pobliskimi mieszkancami... i znajac zycie to mogli byc oni...
- kielbasa96
- Świeżak
no ludzie są idiotami. znalazłem sobie fajną miesjcówkę do jazdy daleko od domów to też już mam na kilku zakrętach szkło. dokładnie butelki stłuczone na pół i powbijane w piach tak że tylko to ostre wystaje. ale dla mnie to nie problem. mam już nowe miejsce do jazdy tyle że bliżej domów 

SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
hehe. Zgadza sie...
a gdzie mieszkacie?? moze bysmy sie kiedys spikneli??
a ty domin195 jezdziles tam przy wale???:)

a gdzie mieszkacie?? moze bysmy sie kiedys spikneli??
a ty domin195 jezdziles tam przy wale???:)
- kielbasa96
- Świeżak
- kielbasa96
- Świeżak
tor w łomiankach też ostatnio nie najlepszy. byłem jak było bardzo sucho. na wielu zakrętach były płyty betonowe przysypane piachem ale w niektórych miejscach oraz koleinach jeździło się już po tych płytach. na hopach tak samo. bardzo twardy i dziurawy tor.
- domin195
- Świeżak
znaczy wiesz
to bd moj 1 raz na torze:) wiec Ten mnie usatysfakcjonuje;p:) i zreszta narazie mam tylko dt 125...;//;)0

- kielbasa96
- Świeżak
nie no spoko. ja mam dr 350. jak tam pojechałem ostatnio z kolegami na rowerach popatrzeć to chyba bym prawie każdego tam objechał tym moim przyciężkawym ale i tak już odchudzonym motorem. było dwóch na sx 65 to oni tylko jeździli sobie po górkach, później przyjechał ktoś chyba yzf 450 to też w sumie słabo jeździł. jak przyjechał ktoś exc 125 to nieźle jeździł bo wszystkie hopki całe przeskakiwał.
- domin195
- Świeżak
• Strona 1 z 1