Katana - tuning optyczny
• Strona 1 z 1
Katana - tuning optyczny
Witam
Jestem wlascicielem Suzuki AY Katana 50 . Planuje zrobic jakis maly tunning optyczny- na mechaniczny na razie mnie nie stac. Czy macie jakies pomysly ? Na razie mam zalozony małe diody pod lampą. niebieskiego koloru;]
czekam na porady.
oto jej zdjecie;]

Jestem wlascicielem Suzuki AY Katana 50 . Planuje zrobic jakis maly tunning optyczny- na mechaniczny na razie mnie nie stac. Czy macie jakies pomysly ? Na razie mam zalozony małe diody pod lampą. niebieskiego koloru;]
czekam na porady.
oto jej zdjecie;]

- vito corleone
- Świeżak
optyczny tez raczej tani nie bedzie,
chyba ze chcesz naklejki mocy albo diody mejd in wijoska ;p
na poczatek wez go umyj do czysta, wez kup wosk, szmatke i ogien wszystkie plastiki,
beda sie swiecic jak psu jajca;p moze, hahaah
tak na powaznie to wosk najlepiej a jak nie to zbieraj kase na jakis fajniejszy tlumik bo ten jest fe, przynajmniej mi sie nie podoba
chyba ze chcesz naklejki mocy albo diody mejd in wijoska ;p
na poczatek wez go umyj do czysta, wez kup wosk, szmatke i ogien wszystkie plastiki,
beda sie swiecic jak psu jajca;p moze, hahaah
tak na powaznie to wosk najlepiej a jak nie to zbieraj kase na jakis fajniejszy tlumik bo ten jest fe, przynajmniej mi sie nie podoba
- tomera
- Stały bywalec
a po 2 kolego, po co sie robi tuning optyczny ? a po to żeby skuter sie wyróżniał. i żeby nikt takiego nie miał. wiec bez sensu pytac na forum i iść za tłumem. sam mysl kombinuj tak zrób żeby każdy sie dziwił. to jest idea tuningu optycznego, a nie spytanie na forum jakie zaróweczki kupic.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość