Używane 125cc
• Strona 1 z 1
Używane 125cc
Witam. Chcę sobię kupić motocykl 125cc.Chcę, aby to było coś co nadaje się na drogę leśną (mieszkam na wsi i do wszystkich szos muszę przejechać 2Km przez las) Myślałem o Honda Varadero 125, Honda CBF 125, a może coś z enduro (będe mógł pobawić się na polach) Czy enduro da się zrobić 10 km po szosie? Będę kupował coś używanego, budżet to jakieś 5000zł, ale jak będzie trzeba to trochę zwiększę. Pomóżcie wybrać cos najodpowiedniejszego. Ile wytrzymują silniki Hondy?
- Gigabyte
- Świeżak
ja miałem Yamahę XT125 i mogę polecić
bardzo fajne i bezawaryjne moto, fajnie jeździ, dobrze przyspiesza. wygodne nawet na długiej trasie i ekonomiczne bo silnik czterosów
sprawdzi siÄ™ w terenie a i po szosie bezproblemowo i wygodnie pojedziesz
zaraz pojawi się banda maniaków którzy nigdy nie widzieli takiego moto na oczy a je zjadą za "brak mocy" i powiedzą "tylko dwusów" ale nie daj się, nie mają racji.
jeżeli pytasz o silniki w stylu "cross z silnikiem na licencji Hondy" to daruj sobie takie coś, za 5k kupisz zadbaną XT125 lub Hondę XR 125 może MZ 125 SM
bardzo fajne i bezawaryjne moto, fajnie jeździ, dobrze przyspiesza. wygodne nawet na długiej trasie i ekonomiczne bo silnik czterosów
sprawdzi siÄ™ w terenie a i po szosie bezproblemowo i wygodnie pojedziesz
zaraz pojawi się banda maniaków którzy nigdy nie widzieli takiego moto na oczy a je zjadą za "brak mocy" i powiedzą "tylko dwusów" ale nie daj się, nie mają racji.
jeżeli pytasz o silniki w stylu "cross z silnikiem na licencji Hondy" to daruj sobie takie coś, za 5k kupisz zadbaną XT125 lub Hondę XR 125 może MZ 125 SM
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
suchy
fajnie że polecasz 4T ale nie neguj tez 2 taktów.
gigabyte sam sie przejedź jakims 2T i jakimś 4T i sam ocen co ci bardziej lezy.
tak jak pisałem ja polecam huske WR 125. mocne wyczynowe moto
i 10 km spoko tym zrobisz

gigabyte sam sie przejedź jakims 2T i jakimś 4T i sam ocen co ci bardziej lezy.
tak jak pisałem ja polecam huske WR 125. mocne wyczynowe moto

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości