przerywacz
• Strona 1 z 1
przerywacz
Wie ktoÅ› jaki model przerywacza jest w yamaha dt 80 lc2 z 93r.
Jest to mi bardzo potrebne więc prosze o odpowiedzi
dzięki!
Jest to mi bardzo potrebne więc prosze o odpowiedzi
dzięki!
- dtrider17
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
No widzisz trza było tak odrazu
W DTkach tych starszych też jest elektryka na 12v? Powiem Ci szczerze to nie znam się na tym ,ale z tego co mi się wydawało to napięcie musi się zgadzać i natężenie. Jest wogóle jakaś inna róznica w przerywaczach? Jeden szybszy drugi wolniejszy i chyba tyle. No chyba, że masz na wtycznki i chcesz, żeby poprostu wtyknąć łądnie pięknie to już inna bajka
A co wogóle sie stało? Spalił się stary? 

W DTkach tych starszych też jest elektryka na 12v? Powiem Ci szczerze to nie znam się na tym ,ale z tego co mi się wydawało to napięcie musi się zgadzać i natężenie. Jest wogóle jakaś inna róznica w przerywaczach? Jeden szybszy drugi wolniejszy i chyba tyle. No chyba, że masz na wtycznki i chcesz, żeby poprostu wtyknąć łądnie pięknie to już inna bajka

-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Sprawa wygląda tak: sprowadziłem motor z niemcowni, poprzedni właściciel wymienił klosze od migaczy ale nie umiał spowrotem podpiąc kabli, mnie udało się złożyć wszystko do kupy ale gdy podpinam przerywacz to albo nic sie nie dzieje i nie ma kierunków albo migają wszystkie naraz. A mnie już szlak trafia!
- dtrider17
- Świeżak
Jak wszystkie migają to raczej nie jest spalony tylko źle kable podczepione, moze gdzieś jakieś zwarcie. Sprawdź wszystko. Gdy przerywacz jest spalony to albo migacz wcale nie miga tylko świeci, albo bardzo szybko miga, lub jeszcze nic się nie dzieje. Ale różnie się palą przecież
Sprawdź kable i ostatecznie kup nowy przerywacz z takim oznaczeniem jakie ma ten fabryczny

-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości