Kupno motocykla-prośba o porade
• Strona 1 z 1
Kupno motocykla-prośba o porade
Chce coś na pierwszy motocykl kupić nie za duzego no i znalazlem ogloszenie sprzedaży motocykla kawasaki ex305. W związku z tym mam pytanie czy ktoś miał doczynienia z takowa maszyną i jakie opinie ma na jej temat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 1/6/2011, 21:32 przez m2ri2n, łącznie edytowano 1 raz
- m2ri2n
- Świeżak
Na 1 moto ok. Mało pali, dość lekki i poręczny. Kanapa jest dość nisko (mam 173cm i dotykam ziemi na ugiętych nogach), ale wcale nie jest taki mały - GS 500 się chyba wydaje mniejszy. Napęd paskiem - fajna sprawa, ale jednak czasem trzeba pamiętać sprawdzić naciąg.
Mniejsze pierdoły czasem dają o sobie znać, ale zawsze do domu dojechałem. Raczej były problemy które mogły wystąpić w każdym 20-letnim sprzęcie. Z poważniejszych rzeczy to tylko jedna cewka w magnecie, była w wyniku tego słaba iskra, jednak dało się jechać.
Mój będzie za niedługo do sprzedaży, ale muszę trochę go ogarnąć - klocki, łożyska główki ramy, bo częsci już mam tylko trochę czasu brakuje. I jestem z Gliwic.
Mniejsze pierdoły czasem dają o sobie znać, ale zawsze do domu dojechałem. Raczej były problemy które mogły wystąpić w każdym 20-letnim sprzęcie. Z poważniejszych rzeczy to tylko jedna cewka w magnecie, była w wyniku tego słaba iskra, jednak dało się jechać.
Mój będzie za niedługo do sprzedaży, ale muszę trochę go ogarnąć - klocki, łożyska główki ramy, bo częsci już mam tylko trochę czasu brakuje. I jestem z Gliwic.
- mn.9013
- Świeżak
http://otomoto.pl/kawasaki-inny-ex305-M2633146.html motocykl jest niedaleko mnie i tak sie zastanawiałem z tym że ja mam 185cm wzrostu no i czy nie bedzie za mały. Polecano mi xj 600 zebym kupił. Brzmi to troche niedorzecznie zeby brac na pierwsze moto 600, lecz nie jestem osobą która tylko zdała prawo jazdy i chce kupić motocykl, miałem jako takie doświadczenia z jawa 350, mz etz 251 i przez 3 miesiące do dyspozycji miałem honde shadow 750. Może jakieś porady czego poszukać do 4,5tys? w sumie to interesuje mnie naked, szosowo turystyk lub chopper/cruiser
- m2ri2n
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości