Problem z Kawasaki GPZ 500s Prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Problem z Kawasaki GPZ 500s Prosze o pomoc
Witam. Mam nastepujacy problem z moja GPZ. Podczas jazdy strasznie szarpie przyspiesza i zwalnia na wolnych obrotach co jakis czas gasnie. Moim zdaniem przyczyny moga bys dwie: albo nie dostaje paliwa i sie dusi albo nie przeskakuje iskra co jakis czas. Bardziej biore pod uwage druga mozliwosc. Co jakis czas strzela w tłumik cyzli jakby mial za duza dawke. Wymienic swiece przewody fajki ?? Moze ktos sie juz z tym spotkał. Prosze o wasze opinie. Pozdrawiam
-
Kraldek - Świeżak
Hmmmmm sprawdz czy nie robi ci się podciśnienie w baku! Przejedz się bez korka. jesli bedzie tak nadal to bedziemy myslec dalej.
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
witam, mam gpx600, i tez podobny problem mam, ale tylko kiedy jezdze na obrotach powyzej 7 tys. wtedy jakby sie zadusil,potem kilka minut postoji zalapie i jezdzi normlanie,ale w czasie jazdy nigdy nie strzelal,jak mozesz to napisz czy jak wymieniles swiece to pomoglo???? thx Q.
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
sprawdz najpierw swie3ce... moze jest ok i nie trzeba bedzie wymienac... bez sensu jest robi dodatkowe koszty... wykrec ja poloz ja na "masie" i sprawdz kolor iskry...
p.s. mialem podobno problem i okazalo sie ze winny jest za to gaznik:)
p.s. mialem podobno problem i okazalo sie ze winny jest za to gaznik:)
-
M. - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości