Tłumik z Allegro warto?
• Strona 1 z 1
Tłumik z Allegro warto?
Witam mam problem.
Mianowicie uzbierałem parę złotych i tak sobie pomyślałem ,że kupie coś do mojego chińczyka ,,Zumico Quick" 4T - padło na tłumik ...
I tutaj nasuwa się pytanie , czy warto kupować taki tłumik za 190zł ?
http://allegro.pl/sport-tlumik-skuter-c ... 54436.html
Dzwięk bedzie miał różnice ? Bo obecnie mam standard tłumik wiecie taki normal jak przy chinolach poprawi coś osiągi? Leci mi 65 km/h na all blokadach .. Jak mówicie poleci te 70 ? Dodam ze chce go jakoś ulepszyć bo wkurza mnie kumpel mam 200zł ... Proszę by nie wypowiadały się osoby które nie miały z tym styczności lub pisali na moją nie korzysć , chce go kupować za tydzień ale pierw porada od fachowców ; D
Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie ... Dziękuje i przepraszam za kłopot
-peja301 TO JAK POMOŻECIE ?
Mianowicie uzbierałem parę złotych i tak sobie pomyślałem ,że kupie coś do mojego chińczyka ,,Zumico Quick" 4T - padło na tłumik ...
I tutaj nasuwa się pytanie , czy warto kupować taki tłumik za 190zł ?
http://allegro.pl/sport-tlumik-skuter-c ... 54436.html
Dzwięk bedzie miał różnice ? Bo obecnie mam standard tłumik wiecie taki normal jak przy chinolach poprawi coś osiągi? Leci mi 65 km/h na all blokadach .. Jak mówicie poleci te 70 ? Dodam ze chce go jakoś ulepszyć bo wkurza mnie kumpel mam 200zł ... Proszę by nie wypowiadały się osoby które nie miały z tym styczności lub pisali na moją nie korzysć , chce go kupować za tydzień ale pierw porada od fachowców ; D
Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie ... Dziękuje i przepraszam za kłopot
-peja301 TO JAK POMOŻECIE ?

- peja301
- Świeżak
dzwiek na pewno. czy poleci wiecej ciezko powiedziec. wydech w 4T nigdy duzo mocy nie dodaje. zwłaszcza w małych pojemnosciach. ale moze byc po prostu lzejszy niz oryginał co moze byc na plus 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości