drugie moto:)
• Strona 1 z 1
drugie moto:)
Witajcie!!!
Jestem posiadaczem sv 650s, już od dłuższego czasu zastanawiam sie nad zmiana na cos mocniejszego. Zastanawiam sie nad zmiana na yamahe thundercat lub r6 z 2001 roku. Co myślicie o tym?? Polecicie cos innego:)pozdro
Jestem posiadaczem sv 650s, już od dłuższego czasu zastanawiam sie nad zmiana na cos mocniejszego. Zastanawiam sie nad zmiana na yamahe thundercat lub r6 z 2001 roku. Co myślicie o tym?? Polecicie cos innego:)pozdro
- jedrasM1
- Świeżak
Słuchajcie, generalnie kiedyś ktos mi napisał, jesli ktos v-ka jezdzil to lepiej zeby na moto, które ma moc od,,góry" nie wsiadał bo sie bedzie nudził. Pewnie racja. Generalnie znalazłem svke 650s z podrasowanym silnikiem-98 koni,inne wałki rozrządu, wtrysk itp. co sądzicie o tym, podpowiedzcie:)
aaa i link do niej http://otomoto.pl/suzuki-sv-650-s-2005r ... 86363.html
aaa i link do niej http://otomoto.pl/suzuki-sv-650-s-2005r ... 86363.html
- jedrasM1
- Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):r6 kumpel miał i
-dużo pali
- łapie shimy
- znane są przypadki padniętych 2 biegów
A Ty jak zwykle dalej swoje... Większość motocykli ma te "cechy". Nie wiem, objechał Cię kiedyś 15-latek na R6 czy co że masz teraz takie uprzedzenie do nich?
-
adamRS - Świeżak
Mnie się fajnie sradem ('00) śmigało. Co prawda tylko po parkingu, ale i tak jakoś lepiej niż na CBR było. Nieco wyżej sety są umieszczone, ale generalnie bardzo przyjemne moto. Dość duże jak na 600cc co dla mnie niewątpliwie jest plusem. Mowią, że bezawaryjny i bardzo wytrzymały sprzęt (pomijając zasadę sie dba, sie ma).
-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości