Co kupic w UK zeby pozniej sprowadzic tutaj?
• Strona 1 z 1
Co kupic w UK zeby pozniej sprowadzic tutaj?
Dostalem w rozliczeniu od kumpla 4k zl w voucherach (kuponach) do InfinityMotorcycles http://www.infinitymotorcycles.com/index.asp (otwórz link) (odstapil w promocyjnej cenie) jest to jeden z najwiekszych sklepow w UK, zastanawialem sie co moglbym kupic z kaskow, akcesoriow zeby sprzedac to pozniej w polsce? (np na allegro, jestem zarejestrowny od ponad 10lat). Kupilbym tu a pozniej wystawil w polsce, nie chodzi o zarobek tylko o zwrot mojej kasy, a np ktos kupi sobie na allegro nowke jakiegos fajnego sprzetu za smieszne pieniadze, albo ktos z forum tutaj. Dzieki waszej pomocy swoj stroj skompletowalem juz jakis czas temu wiec nie moge tego wydac na siebie i dlatego pytam sie teraz, pozatym zona zabilaby mnie jakbym wydal jeszcze jakas kase na moto
Z gory dzieki za pomoc jesli ktos odpisze.
Ps Jesli linki nie sa dozwolone to prosze usunac z tematu

Ps Jesli linki nie sa dozwolone to prosze usunac z tematu

- Ami
- Świeżak
Za dobrą cenę wszystko sprzedasz. Z tego co widzę to nie mają wielkich okazji w tym sklepie, bo sam bym się chętnie z tobą dogadał w sprawie kasku. (otwórz link) Porównaj ceny z polskimi i będziesz wiedział co się opłaca kupić a co nie. Poza tym kupuj chodliwe rzeczy znanych marek.
-
bryk77 - Stały bywalec
Maja ale trzeba szukac na promocjach, jedyna rzecza jak kupilem ostatnio byl Shoei Qwest 57-58cm Bialy za w przeliczeniu 900zl, wiec jak ktos da mi taka kase to go z przyjemnoscia oddam bo mi zabiera miejsce w kuchni, i o to mi tylko chodzi z reszta.
- Ami
- Świeżak
Czytaj ze zrozumieniem chlopie.
Jak bieresz to bierz w fajnych malowaniach, bo inaczej moze byc problem ze sprzedaza. Ja woze sie z dobry kaskiem od jakiegos czasu pomi ze jest 2 razy tanszy niz polsce. Podobnie z kurtka bo ma odrobine rozowego (damska). Najlepiej wez zberz zamowienia od osob z forum moze komus cos podpasuje i wtedy mu przywiez. Tak patrzac na te ceny to nie sa jakos bajeczne
. Jak bedziesz wiozl busem to przyoszczdzisz na transporcie. Powiem tyle rekawice racera w dobrej cenie maja.
Jak bieresz to bierz w fajnych malowaniach, bo inaczej moze byc problem ze sprzedaza. Ja woze sie z dobry kaskiem od jakiegos czasu pomi ze jest 2 razy tanszy niz polsce. Podobnie z kurtka bo ma odrobine rozowego (damska). Najlepiej wez zberz zamowienia od osob z forum moze komus cos podpasuje i wtedy mu przywiez. Tak patrzac na te ceny to nie sa jakos bajeczne

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość