HONDA CBR 600F - problem z uruchomieniem ...
• Strona 1 z 1
HONDA CBR 600F - problem z uruchomieniem ...
Witam..
Od 2 dni mam w posiadaniu swoj pierwszy scigacz - na samym poczatku było wszystko oki - teraz nie moge go odpalic - kreci - ale silnik nie startuje .... jestem poczatkujący prosze o jakies rady ... o prawidłową procedure uruchamiania tej Hondy.
Kristian&Daniel
Jako ze to Twoj pierwszy post to daruje ale na przyszlosc prosze zakladac tematy w odpowiednich dzialach. Na forum jest dzial mechaniczny i tam zglaszaj sie z problemami technicznymi. Temat przenosze
siekson
Od 2 dni mam w posiadaniu swoj pierwszy scigacz - na samym poczatku było wszystko oki - teraz nie moge go odpalic - kreci - ale silnik nie startuje .... jestem poczatkujący prosze o jakies rady ... o prawidłową procedure uruchamiania tej Hondy.
Kristian&Daniel
Jako ze to Twoj pierwszy post to daruje ale na przyszlosc prosze zakladac tematy w odpowiednich dzialach. Na forum jest dzial mechaniczny i tam zglaszaj sie z problemami technicznymi. Temat przenosze
siekson
- Kristian&Daniel
- Świeżak
Najprawdopodobniej zalales swiece przez to ze dawales przy starcie i ssanie i duzo gazu. poczekaj az benzyna odparuje a pozniej na pewno Ci sie uda. I probuj odpalac krotkimi seriami zeby znow nie zalac. No i mozesz miedzy probami robic jakies pol godzinki przerwy. Powinno sie udac.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
odpowiedz do Impk
dokladnie nie pamietam ale tak wlasnie chyba bylo ze chwilke pochodzila i ja zgasilem a jak pozniej probowalem to juz nie chciala zalapac...miala ssanie i operowalem gazem nie mocno ale zawsze...
- Kristian&Daniel
- Świeżak
Eneasz tym masz jakiÅ› kompleks chyba.
Te Hondy to ci normalnie sen z powiek spędzają. 

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
- Kristian&Daniel
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości