pierwsze moto, dosc specyficzne wymagania;p
• Strona 1 z 1
pierwsze moto, dosc specyficzne wymagania;p
Witam. a więc tak, prawko zrobiłem w zeszłym roku, aktualnie zbieram środki, z tym że ze względu na średnią robotę, nie będzie ich zbyt dużo. Będe miał do dyspozycji MAKS 4 tys (tak wiem że to niedużo, ale chcę spełnić swoje marzenia i będe do tego dążyl). Mośe to byc moto typu ścigacz, turystyk, jakis chopperek czy cruiser, wiem że w tej kasie będzie ciężko, ale nie ma to byc jakis super nowoczesny killer z 2011 roku:D coś starszego, ale w miarę godnego polecenia;) byleby to nie byly motorki typu suzuki gn 250, czy jakies komarki itp, bo takie mi sie w ogole nie podobaja;p cos z charakterem bym chcial;p doświadczenie? poza kursem oraz pare jazd komarkami, oraz kilka przejazdów gpz 900 jako plecaczek, praktycznie brak. a i tutaj dochodzi ostatnia kwestia a mianowicie mój wzrost. mam 165cm wzrostu, co też jest pewnego rodzaju przeszkodą, ale liczę na to że pomożecie;)
- tomash
- Świeżak
hmm ostatnio fajny GS stał w okolicach Lublina. poszukaj aukcji moze gosc go nie sprzedał
o ile te moto cie interesuje. i tak btw
jak bys chciał pomocy w oględzinach to pisz na PW

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości