kx 80 pomocy
• Strona 1 z 1
kx 80 pomocy
jestem nowy na forum to nie wiem czy dobze załozyłem post
To tak posiadam kx 80 z starszego roku (ciezko okreslic )ale jeszcze nie ma tarczowki z tyłu strzelam ze 92-97r i chciałbym załozyc plastiki z nowszych typow np 2003r czy duzo przerabiania czy bedzie pasowalo, co o tym sądzicie
ile wlewa sie oleju w przednie amory bo musze simering wymienic
Pomóżcie
To tak posiadam kx 80 z starszego roku (ciezko okreslic )ale jeszcze nie ma tarczowki z tyłu strzelam ze 92-97r i chciałbym załozyc plastiki z nowszych typow np 2003r czy duzo przerabiania czy bedzie pasowalo, co o tym sądzicie
ile wlewa sie oleju w przednie amory bo musze simering wymienic
Pomóżcie
- rafalb180
- Świeżak
ds
ciezko okreslic bo co jakies 2 lata rame zmieniali ale ja to bym kupił nowy bak błotniki boczne i siedzenie złozył do kupy i przymiezył,uchwyty bym przerobił tylko sie tego obawiam ze boze sie tak roznic rama np za gruba i nie wejda a całej ramy nie bede chyba przespawywał
najlepiej to by było mniec kogoś kto by miał nowszego crosa i przełozył plastiki i wtedy zobaczyło by sie , ale nie mam wiec bede musiał zaryzykowac
najlepiej to by było mniec kogoś kto by miał nowszego crosa i przełozył plastiki i wtedy zobaczyło by sie , ale nie mam wiec bede musiał zaryzykowac
- rafalb180
- Świeżak
nikt ci nie powie czy sie da czy nie. na forum moze z 1 osoba ma w ogóle kxa wiec ciezko bedzie tu kogos znalesc kto miał starego kxa i wsadzał nowe plastiki ;P jak sam nie zrobisz to sie nie dowiesz jednym słowem. ale kolega wyzej dobrze ci radzi. wejdz sobie na bikepics i poszukaj kxów i tam masz po kolei zdjecia rocznikami i porównaj który jest najbardziej podobny do twojego i bedziesz wiedział który masz rocznik. mozesz tez spisac numery ramy i zadzwonic do serwisu kawasaki. podajac im numer powinni powiedziec ci z którego roku jest motocykl
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość