Kask BERIK
• Strona 1 z 1
Kask BERIK
Ponieważ nie znalazłem interesujących mnie informacji - pytam tutaj:
1) Może ktoś mi przybliżyć/napisać coś o firmie berik? Dzisiaj bede miał kask tej firmy a na necie niewiele info moge znaleźć - może ktoś miał z czymś takim doczynienia?
2) Moj rozmiar to 58,5 a więc pomiędzy M i L. Ponieważ czytajać posty zorientowałem się że kaski lubią się "rozbijać" - w sensie środek wiec kupiłem BERIKa rozmiar M - bezie git?
Pozdrawiam i przepraszam jeśli to nie to miejsce na taką wiadomość... - jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość
1) Może ktoś mi przybliżyć/napisać coś o firmie berik? Dzisiaj bede miał kask tej firmy a na necie niewiele info moge znaleźć - może ktoś miał z czymś takim doczynienia?
2) Moj rozmiar to 58,5 a więc pomiędzy M i L. Ponieważ czytajać posty zorientowałem się że kaski lubią się "rozbijać" - w sensie środek wiec kupiłem BERIKa rozmiar M - bezie git?
Pozdrawiam i przepraszam jeśli to nie to miejsce na taką wiadomość... - jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość
- Mario_gs
- Świeżak
Pierwsze słysze by Berik robił kaski ;/. W necie znalazlem tylko 1 o crossa za 160zł. Byłbym sceptyczny czy aby napewno ten kask byl wyprodukowany przez Berika. Szczegolnie ze na oficjalnej stronie firmy nie widze kaskow.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
J E L I T O - Świeżak
A tu cos dla niedowiarkow http://cgi.ebay.pl/BERIK-HELMET-CASCO-I ... 27ba4bd44e
- Mario_gs
- Świeżak
Cena za jaka nabyłem ten kask (inne malowanie) to niecałe 200 zł wiec to był główny atut.. za nowy kask. Tylko nadal niewiele wiem co to za firma - czy się cieszyć czy nie do konca... Puki co wyglada na solidny. Nie mam się do czego przyczepić (no moze ze tycke za ciasny... ale mysle ze po kilku wypadach bedzie ok), ale moja opinia z racji tego iż nie posiadam "motocyklowego" doświadczenia może być nie kompetentna.. Stąd moje pytanie (główne) co do firmy BERICK...
- Mario_gs
- Świeżak
A czy bezpieczeństwo zależy jedynie od ceny? A może jakieś inne czynniki jeszcze na to wpływają..? Jeśli to ma jakieś znaczenie to metka z oryginalną ceną kasku to 120 euro.Prosiłem (jeśli ktoś wie) o opinie o w/w firmie... Zdaję sobie sprawę że najlepiej kupić oryginalny kask super firmy w sklepie za 2500 zł, ale niestety mieszkam w PL i zarabiam w zł...
- Mario_gs
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości