Nasze poszukiwania
• Strona 1 z 1
Nasze poszukiwania
BMW K1200R
2007
9500 km
sprzedawca z Kędzierzyna Kożle
kolor: czarny bak w połączeniu ze srebrną ramą
Pojechałem ze znajomym, który na motocyklach zęby zjadl. Byłem szczerze zainteresowany kupnem. Wszystko niby okay, na placu pełno samochodów, wida że facet handluje czym popadnie. Motocykl na pierwszy rzut oka w porządku. Po odpaleniu i probie przerzucenia biegów słychac wyrażnie glosną pracę sprzęgła-jakby młotem walic o mlot. Sprzedawca twierdzi, że tak mają wszystkie. Ponadto naruszone śruby z tyłu, wg nas niektóre elementy przekladane z innego moto. Lusterka wklejane na 100 %. Motocykl niby leżał na lewym boku, ale chyba też pod czymś wiekszym. Zdecydowanie odradzam.
2007
9500 km
sprzedawca z Kędzierzyna Kożle
kolor: czarny bak w połączeniu ze srebrną ramą
Pojechałem ze znajomym, który na motocyklach zęby zjadl. Byłem szczerze zainteresowany kupnem. Wszystko niby okay, na placu pełno samochodów, wida że facet handluje czym popadnie. Motocykl na pierwszy rzut oka w porządku. Po odpaleniu i probie przerzucenia biegów słychac wyrażnie glosną pracę sprzęgła-jakby młotem walic o mlot. Sprzedawca twierdzi, że tak mają wszystkie. Ponadto naruszone śruby z tyłu, wg nas niektóre elementy przekladane z innego moto. Lusterka wklejane na 100 %. Motocykl niby leżał na lewym boku, ale chyba też pod czymś wiekszym. Zdecydowanie odradzam.
miki77
- miki77
- Świeżak
Nie zakładaj nowego tematu bo nie ma takiej potrzeby.
Jest od tego specjalny wÄ…tek:
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=34162 (otwórz link)
Jest od tego specjalny wÄ…tek:
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=34162 (otwórz link)
-
Frankk - Świeżak
Kurcze, jadąc jakąś prostą drogą na koncu bylo w tylko w lewo albo w prawo. Sprzedawca kazal wjechac pod zakaz na wprost na posesję. I sorry za zakładanie nowych wątko, ale jak wy to nazywacie jestem świeżak.
miki77
- miki77
- Świeżak
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości