Egzamin na A.
• Strona 1 z 1
Egzamin na A.
Witam, aktualnie kończę kurs na kat. A. Od 2 lat posiadam Kat B. I teraz nasuwa się pytanie, czy na egzaminie teoretycznym będą pytania jedynie z kat. A. Czy pytania A+B?
Przpraszam jeśli pytanie jest nie w tym dziale bądź było wcześniej zadane ( nie mogłem znaleść odpowiedzi).
Przpraszam jeśli pytanie jest nie w tym dziale bądź było wcześniej zadane ( nie mogłem znaleść odpowiedzi).
- michal0213
- Świeżak
Dostałem, jest tam podzielone na kategorie A zawiera 60 pytań b 495 i nie wiem czy mam wkuwać od nowa A i B... Instruktor jest strasznie nie ogarnięty i powiedział żebym dzonił do WORDu i się tam dowiedział ^^.
- michal0213
- Świeżak
zabolało
wszystkie pytania ogólne z B, czyli coś koło300 i do tego dział dotyczący A
summa sumarum odśwież wszystko co jest z B i doucz się A

wszystkie pytania ogólne z B, czyli coś koło300 i do tego dział dotyczący A
summa sumarum odśwież wszystko co jest z B i doucz się A
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
- michal0213
- Świeżak
zaczynaj, jestem z Tobą, też będę musiał sobie znowu na sezon przypomnieć, bo w tamtym roku się nie chciało zrobić..
http://przemek-motocykle13.blogspot.com/ | Mój blog-zapraszam
- przemeklewy2000
- Świeżak
tam jest cos takiego że masz własnie koło 300 pytań ogólnych do wszystkich kategorii. i oddzielnie ileśtam pod auto i ileśtam pod moto. jak ja zdawałem teorie na moto i auto jednego dnia to najpierw miałem 8 (chyba) ogólnych) chyba drugie 8 na B, i z 6 na A. a gdybym zdawał oddzielnie., to najpierw miałbym 16 na B i 12 na A. ( czy jakos tak z tymi numerkami juz nie pamietam ile było pytań dokładnie) wiec jak zdajesz na A znajdz pytania ogólne plus pytania na A i z tego materiału jak sie przygotujesz to zdasz 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator

Ciekawy wÄ…tek

Czyli jak zdajesz na A to nie obchodzÄ… ciÄ™ pytania na B?

Nie będziesz miał pytania ile możesz śmigać autem z przyczepką po mieście na egzaminie na A ale w reszcie pytań masz np zapytanie "Jedziesz po 3 pasmowej drodze na skrajnym lewym pasie, drugi pojazd porusza sie równo z tobą po skrajnym lewym pasie. Oboje chcecie zmienić pas na środkowy. Kto ma pierwszeństwo?"
To jest pytanie z podstawowego zbioru pytań (tłumacząc tobie kat. B). Rozumiem, że na moto ciebie te pytanie nie interesuje ?

PS. Dla tych co się zastanawiają.Tak wstawiłem właśnie to pytanie na którym trafiłem błąd

Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
powtórzę się
pytania z kat. B w rozp dotyczącym szkolenia i egzaminowania traktuje się jako ogólne
czyli B to 18 pytań ogólnych
czas 18 minut
jeśli zdajesz A to wyłącza się z się pytania z grupy pytania technika kierowania , system ustawia sztywno liczbę pytań na 12 i dorzuca 6 pytań z testu specjalistycznego (róznych grup) na A
ogólnie 12 ogólnych z B i 6 specjalistycznych z A - razem 18
czas 18 minut
jeśli zdajesz A+B to masz zachowane całość ogólnych pytań z grupy B i system dorzuca 6 specjalistycznych pytań z A - razem 24 pytań
czas egzaminu wydłuża się o 10 minut
btw pokręciłeś pytanie trojan, ponieważ jeden pojazd jest na skrajnym prawym pasie, drugi na skrajnym lewym
odpowiedź jest prosta
pierszeństwo ma ten co wjeżdża z prawego pasa ruchu
art 22.4
pytania z kat. B w rozp dotyczącym szkolenia i egzaminowania traktuje się jako ogólne
czyli B to 18 pytań ogólnych
czas 18 minut
jeśli zdajesz A to wyłącza się z się pytania z grupy pytania technika kierowania , system ustawia sztywno liczbę pytań na 12 i dorzuca 6 pytań z testu specjalistycznego (róznych grup) na A
ogólnie 12 ogólnych z B i 6 specjalistycznych z A - razem 18
czas 18 minut
jeśli zdajesz A+B to masz zachowane całość ogólnych pytań z grupy B i system dorzuca 6 specjalistycznych pytań z A - razem 24 pytań
czas egzaminu wydłuża się o 10 minut
btw pokręciłeś pytanie trojan, ponieważ jeden pojazd jest na skrajnym prawym pasie, drugi na skrajnym lewym
odpowiedź jest prosta
pierszeństwo ma ten co wjeżdża z prawego pasa ruchu
art 22.4
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość