2 moto do oceny
• Strona 1 z 1
2 moto do oceny
co możecie mi powiedzieć o tych 2 moto .
niemoge duzo powiedziec sam bo nie widzialem ich .
chyba ze sÄ… jakies osoby co mieszkaja w poblizu Bytomia i Gogolina co by mogli je zobaczyc . oto linki:
http://moto.allegro.pl/kawasaki-gpz-500 ... 24251.html
http://otomoto.pl/suzuki-rf-M2461071.html
czekam na jakieÅ› konkretne porady i podpowiedzi .
niemoge duzo powiedziec sam bo nie widzialem ich .
chyba ze sÄ… jakies osoby co mieszkaja w poblizu Bytomia i Gogolina co by mogli je zobaczyc . oto linki:
http://moto.allegro.pl/kawasaki-gpz-500 ... 24251.html
http://otomoto.pl/suzuki-rf-M2461071.html
czekam na jakieÅ› konkretne porady i podpowiedzi .
- r0x0r0009
- Świeżak
Chcesz wydać 2 tysiaki z przeznaczeniem kolejnych dwóch na "dzień dobry"?
Motory sÄ… "specjalnej troski"
Na zdjęciach wyglądają bleeee jak palą i jak jeżdżą to już inna inszość ze zdjęć nie określisz.
Motory sÄ… "specjalnej troski"
Na zdjęciach wyglądają bleeee jak palą i jak jeżdżą to już inna inszość ze zdjęć nie określisz.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
nie ukrywam ze suzuki bardziej mi sie podoba, ale nie podobaja mi sie jego problemy . czyli ta fajka i te wysokie obroty . a GPZ, pisalem z wlascicielem moto, to niby zadnych wyciekow niema i wszystko ok .
jedyne wyjscie to przejechanie sie i zobaczenie moto .
jedyne wyjscie to przejechanie sie i zobaczenie moto .
- r0x0r0009
- Świeżak
Kończy mu się napęd. Więc łańcuch i zębatki przy kawasaki
Klocki czy tarcze do wymiany tego nei widać przy obu.
Skrzynie też moga być zagadką tym bardziej takie ceny jak za MZ-tki i Jawy
Wiesz RF 600R ma "pierdnięcie" (jeździłem takim) i tutaj trzeba się znać i ocenić stan techniczny żeby się po prostu nie zabić.
Klocki czy tarcze do wymiany tego nei widać przy obu.
Skrzynie też moga być zagadką tym bardziej takie ceny jak za MZ-tki i Jawy
Wiesz RF 600R ma "pierdnięcie" (jeździłem takim) i tutaj trzeba się znać i ocenić stan techniczny żeby się po prostu nie zabić.
Yamaha YZF 1000
-
no samo 101 koników mówi za siebie
jest to dużo naprawde
i dlatrgo troche się boje przesiąść z 400 [ 60 koni ] na 600 [101 ] wiec pojechal bym to gpz sprawdzic. bo niby z wyglądu zewnętrznego nie jest tragiczne .
poza tym rf nie jest takie bardzo stare . gpz ma swoje lata . lecz słyszałem że mimo wieku mają też swoje kopyto. lecz są nieco słabsze od innych moto [ np fzr 400 60 koni ] a tu 500 ma także 60 czy 61 . wiec chcialbym coś mocniejszetgo sprobowac . hm moze gpx 600 bądź 750 . to było by dla mnie rozsądne zagranie jak po takim moto ? co sądzicie ?

jest to dużo naprawde

poza tym rf nie jest takie bardzo stare . gpz ma swoje lata . lecz słyszałem że mimo wieku mają też swoje kopyto. lecz są nieco słabsze od innych moto [ np fzr 400 60 koni ] a tu 500 ma także 60 czy 61 . wiec chcialbym coś mocniejszetgo sprobowac . hm moze gpx 600 bądź 750 . to było by dla mnie rozsądne zagranie jak po takim moto ? co sądzicie ?
- r0x0r0009
- Świeżak
Jest mocne. GPZ jest zdecydowanie słabszy zawias miekki przód bez Up side downa
Wszystko zależy jak sobie radziłeś poprzednim sprzetem i jak długo pojeździłeś (to przekłada się na doświadczenie)
Jak miałem Yamahe YZF 600R (RF jeździ nie licząc V-max identycznie)
to akurat koledze pojechałem pomóc w obejrzeniu GPZta 500.
I jak wsiadłem to miałem wrażenie że jadę jak kiedyś na MZ250
Oczywiście to przesada ale to są dwa światy
Wszystko zależy jak sobie radziłeś poprzednim sprzetem i jak długo pojeździłeś (to przekłada się na doświadczenie)
Jak miałem Yamahe YZF 600R (RF jeździ nie licząc V-max identycznie)
to akurat koledze pojechałem pomóc w obejrzeniu GPZta 500.
I jak wsiadłem to miałem wrażenie że jadę jak kiedyś na MZ250

Oczywiście to przesada ale to są dwa światy
Yamaha YZF 1000
-
na FZR 400 Sezon dopuki się zawory nie rozklekotały .
Dawałem sobie jakoś rade . chodź gpx bardziej mi odpowiada niz gpz z poziomu wyglądu . motorem się chyba zbyt nie różnią poza mocą .
no i gpz to taki bardziej szosowo turystyczny motocykl . przynajmniej dla mnie tak wyglÄ…da
Jeszcze jeden ze słabszych moto podoba mi się,
Kawasaki EX 250 87-89 rok . majÄ… wysoki zadupek. ale ogolnie moto podoba mi siÄ™ .
Dawałem sobie jakoś rade . chodź gpx bardziej mi odpowiada niz gpz z poziomu wyglądu . motorem się chyba zbyt nie różnią poza mocą .
no i gpz to taki bardziej szosowo turystyczny motocykl . przynajmniej dla mnie tak wyglÄ…da

Jeszcze jeden ze słabszych moto podoba mi się,
Kawasaki EX 250 87-89 rok . majÄ… wysoki zadupek. ale ogolnie moto podoba mi siÄ™ .
Ostatnio edytowano 25/2/2011, 21:24 przez r0x0r0009, łącznie edytowano 1 raz
- r0x0r0009
- Świeżak
r0x0r0009 napisał(a):na FZR 400 Sezon dopuki się zawory nie rozklekotały .
RF jest w miarę wygodny też. Da sie nim śmigać wyluzowanej sylwetce 120km/h
EXC 250 byś zrobił krok wstecz z FZR-a
Ale wracając do tych z ogłoszeń olał bym zakup za takie pieniądze bo to będą skarbonki wiecej bedziesz wymieniał i płacił niż czeprał radość z jazdy.
Ostatnio edytowano 25/2/2011, 21:28 przez skidmarks, łącznie edytowano 1 raz
Yamaha YZF 1000
-
podoba mi sie tylko widze ze koles niema pojecia z tego co pisze :p wiec moze byc wiecej wad ukrytych o ktorych nawet sam nie wie
a to moja yamaha którą miałem :p
http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoo ... age067.jpg .
szkoda jej . ale zawory to juz koniec był . i sprzedalem bo do holandii sie wybierałem
wiec zostaje albo przy tej vfr 400 albo rf . tylko troche kasy bym musial do tej rf wsadzic. chodz nie powiem ze wszystko potem przy sprzedazy moglo się zwrócić .

a to moja yamaha którą miałem :p
http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoo ... age067.jpg .
szkoda jej . ale zawory to juz koniec był . i sprzedalem bo do holandii sie wybierałem

wiec zostaje albo przy tej vfr 400 albo rf . tylko troche kasy bym musial do tej rf wsadzic. chodz nie powiem ze wszystko potem przy sprzedazy moglo się zwrócić .
- r0x0r0009
- Świeżak
Nie licz na zwroty. Zwrócić to ci sie moze impreza, nawet dwa razy
W tym przypadku włożone pieniądze ne przełożą sie bezposrednio na wartość motocykla.
Myślę że z budżetem x2 możan byłoby szukać i to też lepiej mieć siano na "pakiet startowy" dodatkowo.
Zostaw takie oferty dla desperatów.

W tym przypadku włożone pieniądze ne przełożą sie bezposrednio na wartość motocykla.
Myślę że z budżetem x2 możan byłoby szukać i to też lepiej mieć siano na "pakiet startowy" dodatkowo.
Zostaw takie oferty dla desperatów.
Yamaha YZF 1000
-
no niby masz racje, dlatego wolałem tu napisać i dowiedziec sie kilku porad . tak jak mowie jutro jade zobaczyc kilka motocykli i moze coś wybiore . ogolnie na allegro jest mnóstwo motocykli w niskiej cenie lecz granicz kilometrowa czasami jest ogromna :p wiec ciezko sprawdzic .
a na śląsku teraz ciężko coś dobrego znaleźć w niskiej cenie .
a na śląsku teraz ciężko coś dobrego znaleźć w niskiej cenie .
- r0x0r0009
- Świeżak
YAMAHA XJ 600 pokukaj one są dosć tanie. Pamiętaj że wygląd wyglądem ale na siłę "plastik" mniej ci da niż naked lub turystyczno- szosowy. Mówimy tu o niskim budżecie i właśnie sportowy może się okazać gównem w błyszczącym dresie.
Yamaha YZF 1000
-
tak tak, moto tez nie jest złe
a co do wyglądu to tak, dobrze mówisz .
z wyglÄ…du moze byc bardzo dobry, lecz motor posypany .
nic no, zrobie kilka kursów.. pooglądam kilka modeli i wtedy mogę coś wybrac o ile nie bedzie tragedii .
plusem by było to gdybym miał kogos znajomego co by mogl ze mna jechac poogladac moto i w ostatecznosci wziasc na pake i do domuu . ale niestety , a przewoznicy troszke się cenia . 1.30 za 1 km

a co do wyglądu to tak, dobrze mówisz .
z wyglÄ…du moze byc bardzo dobry, lecz motor posypany .
nic no, zrobie kilka kursów.. pooglądam kilka modeli i wtedy mogę coś wybrac o ile nie bedzie tragedii .
plusem by było to gdybym miał kogos znajomego co by mogl ze mna jechac poogladac moto i w ostatecznosci wziasc na pake i do domuu . ale niestety , a przewoznicy troszke się cenia . 1.30 za 1 km
- r0x0r0009
- Świeżak
skidmarks napisał(a):Jest mocne. GPZ jest zdecydowanie słabszy zawias miekki przód bez Up side downa
To RF ma USD? Ja mam teleskopy, a mój gsxr chyba do turystyków nie należy

Po FZR spokojnie ogarniesz sportowe 600. Ale RF jest taki sobie, szczególnie taki za <3k to mysi być padło. Dozbieraj i poszukaj dobrej F2.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości