Ubezpieczenie - OC AC
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Ubezpieczenie - OC AC
Witam,
ProszÄ™ o pomoc w wyborze dobrej ubezpieczalni. Gdzie macie ubezpieczone swoje maszyny?
Pozdrawiam
Misieq
ProszÄ™ o pomoc w wyborze dobrej ubezpieczalni. Gdzie macie ubezpieczone swoje maszyny?
Pozdrawiam
Misieq
YZF R1
-
MisieqR1 - Świeżak
lehre napisał(a):moze byscie dopisywali cene swojego ubezpieczenia hehe?
Chłopie, a co Ci to da? Cena ubezpieczenia zależy od wielu czynników m.in. ceny pojazdu, marki, wieku pojazdu i właściciela, posiadane zniżki, wzwyżki itd. Co Ty chcesz wywnioskować z cen ubezpieczenia innych forumowiczów? Ja np. za 600-kę płacę 80 zł, ale mam odpowiedni wiek, maksymalne zniżki, któryś już pojazd w ubezpieczalni, bezszkodową jazdę itd, itd.
To tak jak być nawoływał do wpisywania miast na Onecie...
<a href="http://maclife.pl">serwis ipad iphone mac</a>
-
lutecki - Świeżak
Mam w PZU, płace za 929 - 240zł za rok przy 30% zniżek. AC brak, wszędzie jak usłyszałem cenę to musiałem szczękę zbierać z podłogi.
Do Axy jak zadzwoniłem to wyliczyli mi za 929 coś koło 1500 zł za rok bez AC... Przeginka straszna.
Do Axy jak zadzwoniłem to wyliczyli mi za 929 coś koło 1500 zł za rok bez AC... Przeginka straszna.
|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
MisieqR1 nie zakładaj takich głupich tematów,jak ci się nudzi i masz czas na forum to zamiast siedzieć przed kompem do ubezpieczali byś się przeszedł albo zadzwonił.
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
mrówa napisał(a):MisieqR1 nie zakładaj takich głupich tematów,jak ci się nudzi i masz czas na forum to zamiast siedzieć przed kompem do ubezpieczali byś się przeszedł albo zadzwonił.
Jakbyś nie zakumał to przywożę moje moto do Polski i chciałem się dowiedzieć. Po to chyba jest forum. A jak głupi temat to po co tu wchodzisz?
YZF R1
-
MisieqR1 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości