Linka ssania do suzuki gsx750 inazuma
• Strona 1 z 1
Linka ssania do suzuki gsx750 inazuma
Witam!Mam pytanie czy do inazumy bedzie pasować linka ssania od innego modelu suzuki,bo szukam takowej ale nigdzie niema do inazumy?W sklepach robią dziwne miny jak im mówie jaki model suzuki,wydaje mi sie że od gsxr750 jest wizualnie podobna,ale czy bedzie pasowac?
Prosiłbym o odzew posiadaczy tego modelu bo w sieci malo co znalazłem.
Prosiłbym o odzew posiadaczy tego modelu bo w sieci malo co znalazłem.
- ojciec7
- Świeżak
musisz niestety zmierzyć swoją linkę to raz. Drugie co to patrz na fiszkach w różnych modelach suzuki (np ze strony mrcycles ) jak wyglądają zaczepy linek w innych motocyklach tej marki. Miałem podobny problem bo potrzebowałem linke gazu do swojej TL1000R (uciąłem podczas przerabiania na krótki rolgaz przez przypadek) i oczywiście zero zamienników...tylko oryginał za ponad 100zł. POszukałem i dobrałem od hayabusy. Miała identyczne mocowania i jedynie była dłuższa o 3cm co mi tylko ułatwiło
Zamiennik kosztował 40zł

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
sprawdź dokładnie - chodzi o to jak jest "przyczepiana" do przełączników - jeżeli przełączniki są takie same a długoś podobna lub dłuższa to bedzie działac 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
No właśnie! Te końcówki są wizualnie takie same jak i mocowanie do manetki.tak wsumie koleś ma gsxr 750 to podejde rozbierzemy i sprawdze bo do tej suzuki znalazłem i to nowe linki.
suzuki gsx750 inazuma
- ojciec7
- Świeżak
Na larsonie znalazłem tylko do bandyty 600 i 1200!i też identyczne mocowania jak moje tylko jak z długością grubością zaczepów to nie wiem.marynarz1 napisał(a):Na larssonie sprawdzałeś? Na allegro znalazłem jedynie używaną.

suzuki gsx750 inazuma
- ojciec7
- Świeżak
A nie możesz dorobić gdzieś?
Ja wysłałem do Krakowa - tylko nie pamiętam dokładnie gdzie i powiem szczerze, że zrobili bardzo dobrze.
Ja wysłałem do Krakowa - tylko nie pamiętam dokładnie gdzie i powiem szczerze, że zrobili bardzo dobrze.
WR 426
-
nie_mam_motora - Świeżak
do zr-7 tez nie kupisz tylko salon albo na wymiar robia. cena oryginalnej linki do kawy to było kolo 120zl jakoś tak biorąc pod uwagę jak często się je wymienia to można to zaakceptować
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości