CZ 350
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
no właśnie nie bardzo...
wygląda tak jak na załączniku, z tym że jest trochę zakurzona. No może ma troch inaczej wyglądające przednie amory, białą osłonę na łańcuch i okrągły symbol CZ coś w podobie wygrawerowanego w zbiornik paliwa. Reszta identyczna.
wygląda tak jak na załączniku, z tym że jest trochę zakurzona. No może ma troch inaczej wyglądające przednie amory, białą osłonę na łańcuch i okrągły symbol CZ coś w podobie wygrawerowanego w zbiornik paliwa. Reszta identyczna.
- Załączniki
-
- cz_350.jpg (205.61 KiB) PrzeglÄ…dane 5282 razy
-
eti512 - Świeżak
Dodam że foto pochodź ze strony www.jawa50.fora.pl
-
eti512 - Świeżak
A Ty kolekcjonujesz moto, czy chcesz kupić żeby śmigać ? Moim zdaniem MZ jest lepszym motocyklem, ma lepsze hamulce (niektóre miały tarcze z przodu nawet) jest lżejsza no i mniej awaryjna z tego co moi kumple mieli
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
ja tez sie przymierzam do zakupu
CZ 350. i tez żeby nie tyle jeździc co postawic i odpicowac żeby sobie ładnie w garazu wygladała
i czasami turystycznie popyrkac ew zaliczyc zlot weteranów
nie kazdy moto jest od tego zeby popierdzielac bez opamiętania 
CZ 350. i tez żeby nie tyle jeździc co postawic i odpicowac żeby sobie ładnie w garazu wygladała

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ehhhh... Mialem taką 17lat temu, Nie jest awaryjna, przez 4 lata zrobilem nią 8do 10tys km , nie pamietam dokladnie i oprócz zmian oleju , akumulatora i raz problemu z zaplonem innych problemow nie bylo, pięknie sie tym jezdzilo, sprzedałem jakies 13 lat temu za 400zł a po roku żałowałem bo koleś ją pociął i chcial choppera zrobic podobno a ze inżynier zaden z niego wiec juz nie poskladal do kupy tego

wsk,CZ350,KawaVulcan
-
makus001 - Świeżak
Interesuje mnie jak reagowali by kierowcy widząc kogoś na takim sprzęcie (czy nie wyglądało by to trochę śmiesznie)? I jeszcze chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje utrzymanie motocykla tzn bez kosztów paliwa itd bo to wiadomo ile jeździsz tyle lejesz... Chodzi mi bardziej o koszty OC, przeglądów ... ? 

-
eti512 - Świeżak
Brudna; nigdy, mi nawet na brudnym rowerze było by wstyd wyjechać na ulice ... kopcąca hmmm to się okaże nawet gdyby to będę dążył do tego by nie kopciła. Ale czy mogę wychodzić na pasjonata mają 23 lata i prawko na A zaledwie parę miesięcy ? Czy ta CZ nadawał by się do nauki jazdy na motorze ?
-
eti512 - Świeżak
Co do kosztów to powinienes sie zamknąć w 200zł może nawet poniżej bo nie wiem dokładnie ile ubezpieczenie kosztuje na taki moto. Za przegląd ja płace 65zł więc jeżeli masz wszystkie zniżki na OC to może zapłcisz mniej jak 200zł. Jak nie masz to najlepsze wyjście to zarejestrowanie na współwłaściciela który ma zniżki. Na necie możesz sprawdzić koszt ubezpieczenia są kalkulatory do obliczania najlepszej oferty.
-
marynarz1 - Świeżak
Ja mam pelne znizki i na pojemnosc 500 place 54zl w PZU, przegląd to cos ponad 30zl o ile dokladnie pamietam , w kwietniu mam następny wiec sobie na wiosne przypomne. Oplaty w PL są stale dla wszystkich pojemnosci silnika , pozostaje tylko kwestia ubezpieczalni i znizek. Reszta kosztów... hmmm ja nie mialem praktycznie zadnych , nic sie nie psuło , olej tak jak paliwo , jak jezdzisz to wiadomo ze zmieniasz co jakis czas. Innych kosztów nie ma. Paliwo to moja palila 3,5L jak ja ojcu pożyczyłem na miesiac i do pracy nią jezdził a mi okolo 4,5L/100km. Średnia przyjemna prędkosc to okolo 80-90km , max 150 raz moją jechalem jak jej dawke na iglicy na najwiekszą ustawilem ale wtedy pewnie 6L palila ... Bardzo milo wspominam ten motorek
wsk,CZ350,KawaVulcan
-
makus001 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości