SUZUKI GsxR 1100
• Strona 1 z 1
SUZUKI GsxR 1100
co myslicie na temat motorku suzuki gsxr 1100 z 93 roku czy jest dobry do nauki jazdy na kole
- gsxrkamikaze
- Świeżak
- gsxrkamikaze
- Świeżak
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
znajac zycie motor pewnie nie raz uderzy z duza sila przednim kolem o ziemie uszczelniacze w lagach wytrzymaja takie napiecia bo nie da sie ukryc ze motor nie nalezy do lekkich
- gsxrkamikaze
- Świeżak
stary Ty sie pytasz? stwierdzasz? czy co? bo ja nawet nie wiem jak mam to czytać.gsxrkamikaze napisał(a):znajac zycie motor pewnie nie raz uderzy z duza sila przednim kolem o ziemie uszczelniacze w lagach wytrzymaja takie napiecia bo nie da sie ukryc ze motor nie nalezy do lekkich
masz tu pare przecinków: ,,,,,,,
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
a ty tu jestes od stawiania przecinkow czy od rozmowy na temat motorow a jak nie wiesz jak czytac to ci powiem tak POWOLIgruby19 napisał(a):stary Ty sie pytasz? stwierdzasz? czy co? bo ja nawet nie wiem jak mam to czytać.gsxrkamikaze napisał(a):znajac zycie motor pewnie nie raz uderzy z duza sila przednim kolem o ziemie uszczelniacze w lagach wytrzymaja takie napiecia bo nie da sie ukryc ze motor nie nalezy do lekkich
masz tu pare przecinków: ,,,,,,,
- gsxrkamikaze
- Świeżak
Hah xD Następny orzeł
Proponuje Ci słownik ort. zamiast Gixxa
Na pewno wyjdziesz na tym lepiej,a jak nie to ułatwisz życie innym
EDIT:
Żeby nie było żem jest OffToper to napisze...
Uważam iż, Suzuki GSX 1100R nie nadaje sie do sportu jakim jest Stunt dlatego że się nie nadaje
Świadczy o tym:
-Najwidoczniej Twój zerowy brak doswiadczenia
-Twój zerowy brak doświadczenia
-Masa motocykla
-Moc, której zapewne nie ogarniesz, a uważam tak, bo nie napisałeś czym wcześniej jeździłeś = albo nie jeździłeś niczym, albo była to tak mała pojemność
że nie chciałeś sie chwalić

Proponuje Ci słownik ort. zamiast Gixxa

Na pewno wyjdziesz na tym lepiej,a jak nie to ułatwisz życie innym

EDIT:

Uważam iż, Suzuki GSX 1100R nie nadaje sie do sportu jakim jest Stunt dlatego że się nie nadaje

-Najwidoczniej Twój zerowy brak doswiadczenia
-Twój zerowy brak doświadczenia

-Masa motocykla
-Moc, której zapewne nie ogarniesz, a uważam tak, bo nie napisałeś czym wcześniej jeździłeś = albo nie jeździłeś niczym, albo była to tak mała pojemność

Ostatnio edytowano 22/11/2010, 22:08 przez Arturo925, łącznie edytowano 2 razy
-
Arturo925 - Stały bywalec
Panowie czy naprawdę tak trudno jest powstrzymać się od robienia syfu na forum? Czy może pytanie zadane w temacie nie podchodzi pod tematykę ścigacz.pl?
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
DZIEKUJEMaŁy_Bandzior napisał(a):Panowie czy naprawdę tak trudno jest powstrzymać się od robienia syfu na forum? Czy może pytanie zadane w temacie nie podchodzi pod tematykę ścigacz.pl?
- gsxrkamikaze
- Świeżak
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1