SUZUKI GSXR 750 K1 - dylemat z owiewkami
• Strona 1 z 1
SUZUKI GSXR 750 K1 - dylemat z owiewkami
Witam serdecznie.
Wczoraj kupiłem swój 3 z kolei motocykl a mianowicie Gixera 750 z 2000r.
I tu mam pytanie: Czy w tym moto oryginalnie naklejki sÄ… na wierzchu??? (tzn nie sÄ… przykryte lakierem bezbarwnym) ?
A druga sprawa to uchwyt do mocowania Crash-Pad.. z prawej strony motocykla jest równo w otworze owiewki a z lewej owiewka go trochę przysłania... czemu tak jest??? Zauważyłem że wszystkie Gixery z tego przynajmniej roku tak mają.
Będę wdzięczny za odpowiedź od posiadaczy takowej maszyny bądź od kogoś znającego się na rzeczy
POZDRAWIAM!
Wczoraj kupiłem swój 3 z kolei motocykl a mianowicie Gixera 750 z 2000r.
I tu mam pytanie: Czy w tym moto oryginalnie naklejki sÄ… na wierzchu??? (tzn nie sÄ… przykryte lakierem bezbarwnym) ?
A druga sprawa to uchwyt do mocowania Crash-Pad.. z prawej strony motocykla jest równo w otworze owiewki a z lewej owiewka go trochę przysłania... czemu tak jest??? Zauważyłem że wszystkie Gixery z tego przynajmniej roku tak mają.
Będę wdzięczny za odpowiedź od posiadaczy takowej maszyny bądź od kogoś znającego się na rzeczy

POZDRAWIAM!
- Byszwa
- Świeżak
Naklejki po za tymi na zbiorniku nie sÄ… pod bezbarwnym.
Crash pady są wkręcane w mocowania silnika, czasami trzeba lekko podcinać owiewkę żeby idealnie pasowały (zależy od crash-padów).
Crash pady są wkręcane w mocowania silnika, czasami trzeba lekko podcinać owiewkę żeby idealnie pasowały (zależy od crash-padów).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
No właśnie nie. W Sradzie było bez problemów. W następnym modelu z lewej strony za ch*** nie wkręcisz tam żadnego crashpada bez cięcia plastiku
Tutaj masz fajnie to zrobione:
http://img02.allegroimg.pl/photos/orygi ... 11486768_1

Tutaj masz fajnie to zrobione:
http://img02.allegroimg.pl/photos/orygi ... 11486768_1
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Kurczę dzięki za odpis
Kamyk spadł mi z serca z tymi naklejkami
Ale właściwie czemu oni nie przykryli tych naklejek bezbarwnym ???
Bo właśnie w moim moto jedna boczna zaczyna się lekko odklejać na rogu...
Myślicie że można ją podkleić np Super Glue? - nic się nie stanie z lakierem?

Kamyk spadł mi z serca z tymi naklejkami

Ale właściwie czemu oni nie przykryli tych naklejek bezbarwnym ???
Bo właśnie w moim moto jedna boczna zaczyna się lekko odklejać na rogu...
Myślicie że można ją podkleić np Super Glue? - nic się nie stanie z lakierem?
- Byszwa
- Świeżak
nic nie maluj bezbarwnym. Będzie to rzeźba która nijak nie wytłumaczysz przyszłemu kupującemu. Zostaw jak jest - jak oryginalne naklejki to NIE ODCHODZĄ NIGDY
Co do crashpadów - nawet w TLR jest tak, że z prawej strony wkręcisz bez problemu bez cięcia a z lewej bez cięcia nie pójdzie. Bardziej niż z oszczędności upatruje tutaj osprzęt silnika który (jak węże chłodnicy, czy altek) muszą jakoś się pomieścić i inaczej to wygląda z lewej oraz prawej.
Co do serwisu to nie ten temat

Co do crashpadów - nawet w TLR jest tak, że z prawej strony wkręcisz bez problemu bez cięcia a z lewej bez cięcia nie pójdzie. Bardziej niż z oszczędności upatruje tutaj osprzęt silnika który (jak węże chłodnicy, czy altek) muszą jakoś się pomieścić i inaczej to wygląda z lewej oraz prawej.
Co do serwisu to nie ten temat

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości