Romet 797 gaśnie podczas jazdy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Romet 797 gaśnie podczas jazdy
Elo,
Mam Rometa 797 (straszne badziewie ,ale czekam na zamówione już Kymco Super 9) i jest z Nim problem ,dzisiaj zabrakło mi bełty jak jechałem z kolegą ,do domu nie daleko ,skuter został ,a my pojechaliśmy do mojego domu. Wziąłem 5L ukraińskiej bełty ,wróciliśmy ,zalałem i wszystko było ok. Potem dałem pi*de do spodu i zdechł mi tzn. jechałem i tak jakbym przekręcił kluczyk ,po prostu zgasł. Zdarzyło się to 4 x na odcinku 10km. Jest również problem z odpalaniem ,trzeba go długo kręcić ,a że gaśnie na wolnych obrotach to już nie wspomnę. Jakieś porady?
Mam Rometa 797 (straszne badziewie ,ale czekam na zamówione już Kymco Super 9) i jest z Nim problem ,dzisiaj zabrakło mi bełty jak jechałem z kolegą ,do domu nie daleko ,skuter został ,a my pojechaliśmy do mojego domu. Wziąłem 5L ukraińskiej bełty ,wróciliśmy ,zalałem i wszystko było ok. Potem dałem pi*de do spodu i zdechł mi tzn. jechałem i tak jakbym przekręcił kluczyk ,po prostu zgasł. Zdarzyło się to 4 x na odcinku 10km. Jest również problem z odpalaniem ,trzeba go długo kręcić ,a że gaśnie na wolnych obrotach to już nie wspomnę. Jakieś porady?
- wiciurox
- Świeżak
hahah z badziewie kupujesz drugi badziiew
powodzenia
zapchany gaznik ?

zapchany gaznik ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
hahah z badziewie kupujesz drugi badziiew Razz powodzenia Very Happy
Widzę ,że strasznie jesteś obeznany w temacie. Skoro Niemcy go testowali i był na 2-gim miejscu (1-wsze miejsce Aprilia SR) potem Yamahy ,Peugeoty itp. to powiedź mi jakim cudem jest to tzw. "badziewie"? Dużo for wypisuje ,że Kymco to solidna marka ,w końcu wyprodukowane przez Hondę.
- wiciurox
- Świeżak
Skoro Niemcy go testowali i był na 2-gim miejscu (1-wsze miejsce Aprilia SR) potem Yamahy ,Peugeoty itp. to powiedź mi jakim cudem jest to tzw. "badziewie"? Dużo for wypisuje ,że Kymco to solidna marka ,w końcu wyprodukowane przez Hondę.
Ciekawe w jakiej konkurencji.. Chyba stylistyki, ładnego dźwięku z tłumika oraz bezpieczeństwa (?). Kymco jest na licencji Hondy, ale Honda nie daje swoich części i stąd ta awaryjnośc. "Badziewie" tak też mogę tak to nazwac.
Sprawdz w "badziewiu" gaźnik i go wyreguluj. I wylej tą benzyne, może byc jakaś stara...
-
grunder - Mieszkaniec forum
Ciekawe w jakiej konkurencji.. Chyba stylistyki, ładnego dźwięku z tłumika oraz bezpieczeństwa (?). Kymco jest na licencji Hondy, ale Honda nie daje swoich części i stąd ta awaryjnośc. "Badziewie" tak też mogę tak to nazwac.
Hahaha ,większej głupoty w życiu nie słyszałem. Kymco to skutery nie do zajechania ,ale skoro jeździsz jakąś Yamahą czy Peugeotem to nie ma się co dziwić ,że krytykujesz Kymco.

Zachęcam Cię do lektury ,ale sądząc po Tobie zdania nie zmienisz.
http://www.skutery.net/skutery.php?model=45
- wiciurox
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości