Sprzedam kombinezon dainese + buty !! Jak nowy !! TANIO !!
• Strona 1 z 1
Sprzedam kombinezon dainese + buty !! Jak nowy !! TANIO !!
Witajcie, sprzedam kombinezon dainesa w rozmiarze 52 czyli na osoby od 175 do 185 cm i wadze okolo 78-85kg. Kombinezon w stanie bdb, lekko zjechane slizgacze, gdyż kombinezon byl zakładany tylko na tor moze 3-4 razy. Kombinezon w barwach suzuki, duczesciowy. Zdjęcia wysle na email. Cena 1500 zł.
Do kombinezonu mam także NOWE buty tej samej firmy pasujące w sam raz pod kombinezon. Rozmiar 43 (duże). Cena 400.
Jeśli ktoś wezmie cały komplet jestem w stanie zejsc z ceny, gdyż pilnie sprzedam ten kombinezon. W grę wchodzi także zamiana na jakis firmowy kombinezon używany w bdb stanie lub nowy (czarny). Mogę dopłacic.
Zainteresowanych proszÄ™ o kontakt:
gg: 7109595
lub na priv bÄ…dz meil.
Pozdrawiam
Do kombinezonu mam także NOWE buty tej samej firmy pasujące w sam raz pod kombinezon. Rozmiar 43 (duże). Cena 400.
Jeśli ktoś wezmie cały komplet jestem w stanie zejsc z ceny, gdyż pilnie sprzedam ten kombinezon. W grę wchodzi także zamiana na jakis firmowy kombinezon używany w bdb stanie lub nowy (czarny). Mogę dopłacic.
Zainteresowanych proszÄ™ o kontakt:
gg: 7109595
lub na priv bÄ…dz meil.
Pozdrawiam
-
qba_99 - Świeżak
-
qba_99 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości