Klejenie i Malowanie Plastikow
• Strona 1 z 1
Klejenie i Malowanie Plastikow
Siemka... Mialem dwa dni temu slizga swoja TZR, i wiadomo nie obeszlo sie bez szkod, caly lewy bok zjechany w tym jeden glowny plastik do wymiany, lecz dwa sa do zrobienia.... I tutaj moje pytanie, czym najlepiej skleic plastiki, i jak je przygotowac pod lakierowanie(ktore chce zrobic sam), jakie papiery, jak zakryc rysy... Prosze o pomoc... Pozdrawiam
- kiniek93
- Świeżak
Jak nie masz profesionalnego sprzetu warsztatowego albo kogos kto Ci to pospawa to mozesz spróbowac lutownica oporowa np 80W :] a reszte niech Ci ktos juz wytlumaczy co to robi a najlepiej pokaze ,bo nie wiem jak ten caly proces Ci tu wytlumaczyc bez pokazywania :/ chyba sie nie da 

- hans313
- Świeżak
hans313 napisał(a):,bo nie wiem jak ten caly proces Ci tu wytlumaczyc bez pokazywania :/
http://www.motocykl-online.pl/artykuly/ ... _plastikow
Najważniejsze to dobrać odpowiedni plastik.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Jesli chodzi o pospawanie to z tym nie ma problemu...
Tylko najwiekszym bolem jest to ze nie wiem jakimi papierami przygotowac plastiki, nie wiem czy wodnym czy zwyklym i jaka ziarnistoscia... I jak przycieraz szpachle... Jesli byscie mi w tym pomogli to bym byl w niebie
Tylko najwiekszym bolem jest to ze nie wiem jakimi papierami przygotowac plastiki, nie wiem czy wodnym czy zwyklym i jaka ziarnistoscia... I jak przycieraz szpachle... Jesli byscie mi w tym pomogli to bym byl w niebie
- kiniek93
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa